De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - OPENSLAANDE DEUREN DROGERS

Archief

OPENSLAANDE DEUREN DROGERS

sliding doors tolon droger

OPENSLAANDE DEUREN DROGERS

Zeg nou zelf u zit toch ook niet op al die openslaande deuren te wachten… In een wasserij, stomerij of wasserette heeft u al genoeg ruimte nodig voor al uw textiel dat gereinigd moet worden.

Drogers met openslaande deuren

Drogers met openslaande deuren zijn ergenis nr.1 in een wasserij , stomerij of wasserette.Dit is vanaf nu in 1 keer verleden tijd. De drogers van Tolon zijn standaard voorzien van sliding doors.

Sneller laden en lossen

De sliding doors zorgen ervoor dat u veel makkelijker de droger kan beladen en lossen doordat de deur niet in de weg zit. Ook niet als uw collega de droger ernaast wil lossen. Bij openslaande deuren zitten deze deuren dan in de weg bij de andere droger. Ook de was karren kunnen gewoon zonder problemen tegen de droger worden gereden. Bij gebruik van drogers met draaideuren komen de deuren tegen de waskarren aan.

Zware artikelen geen probleem

Het drogen van zware artikelen is werkelijk geen enkel probleem voor de TOLON drogers. Bij drogers met openslaande deuren is het mogelijk dat de belading de deur open kan duwen. Dit is niet meer mogelijk bij de TOLON drogers.

Beter geïsoleerd

De sliding doors van TOLON houden uw warmte beter binnen de trommel ( betere isolatie). U hoeft u zich ook niet druk te maken om een deurglas dat bij de steeds grotere openslaande deuren steeds kwetsbaarder wordt.

De grootste deuropening.

De sliding doors geven u ook nog eens de grootste vulopening van alle drogers die worden uitgevoerd met een scharnierende deur. De sliding doors zijn sterker doordat deze aan beide kanten zijn bevestig en alleen naar boven en onder schuiven. Door een simpele constructie hoeft u alleen het onderste deel naar beneden te schuiven. Het bovenste deel schuift dan automatisch naar boven.

Geavanceerde drogers

Niet alleen de deuren zijn onderwerp van gesprek maar ook de zeer gunstige droog tijden die tot een minimum zijn teruggebracht. Maar ook de energiekosten zijn lager dan bij uw huidige droger. Zo maken we gebruik van extra geïsoleerde panelen, terugwinningsinstallatie, recirculatie die in fases reageert door aansturing van een smart restvochtsensor. De frequentie gestuurde motor met reductiekast zorgt ervoor dat de droger standaard is voorzien van een links- en rechtsbeweging met aangepaste snelheden per programma. Een optimale flyering van uw textiel in de trommel is het resultaat. Uw textiel is sneller droog dit komt de kwaliteit va uw textiel ten goede.

DLG Dutch Laundry Group

Wilt u meer weten van onze noviteiten binnen de Dutch Laundry Group ?

Graag vertellen wij u meer over onze industriele wasapparatuur ,wasdrogers, mangels, reinigingsmachine met milieuvriendelijk vloeistoffen en afwerkapparatuur.

info@dutchlaundrygroup.com

 

 

 

 

Geplaatst op: 21 februari

TOLON EN JENSE

Uw Naam Beschrijving Type
Tolon Brochure English PDF
Brochure TOLON Turks PDF
jensen tolon 20160115_NL PDF
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');