De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - Franchise wassalon wasserette

Archief

Franchise wassalon wasserette

franchise wassalon wasserette

Steeds vaker krijgen wij meldingen van klanten die bedrogen uitkomen door prachtige verhalen van diverse concurrenten. Er wordt een Franchise wassalon wasserette aangeboden compleet met inrichting leidingwerk en betaalautomaat. Hierbij wordt u voorgespiegeld dat deze conceptstores een zeer goede investering zijn en er altijd een hoge winst wordt behaald.

speedqueen wassalon

Ook wordt u verteld dat deze investering in een zelfbedienings wasserette eenmalig is en omdat de wasserette op zichzelf draait er geen kosten zijn voor personeel end.

Terug naar de realiteit……

Franchise wassalon wasserette

Wilt u een zelfbedieningswassalon starten dan spelen er een aantal factoren een zeer belangrijke rol !

  • De locatie, zijn er veel studenten, toeristen of welke bevolkingsgroepen wonen er in de buurt, het is bijvoorbeeld algemeen bekend dat mensen uit de Antillen sneller naar een wasserette gaan dan mensen afkomstig uit Marokko of Turkije
  • Welke stad, in Amsterdam zijn er veel toeristen die vooral de was doen maar hoe zit dat bij u in de buurt, automatisch zitten daar ook veel wassalons, die tegen zeer scherpe tarieven wassen en drogen.
  • In duurdere wijken heeft iedereen zijn eigen wasmachine, uitbesteden van de was is dan nog wel mogelijk maar dan verwacht men dat het gewassen, gedroogd en gestreken klaar staat, het liefst dezelfde dag nog. SERVICES WAS…
  • Heeft u zelf een pand of moet u dit gaan huren, bedenk dan dat met een gemiddelde prijs van € 5,00 per wasbeurt en € 2,50 per droogbeurt, waarvan de kosten voor water, elektrisch, gas, rioolrechten, huur, afschrijving machines, leidingwerk, boiler, centraalbedieningspaneel,onderhoud en schoonmaakkosten en overige kosten dat u nog wel voldoende over houdt.

 

Winstgevend ???

Kortom hoe kan nou zo’n bedrijf zeggen dat uw investering daadwerkelijk winstgevend is !!!!!

wassalon installatie nieuwe bedrijfwasmachines Goud Laundry Solutions

Dat kunnen ze niet, is een franchise wassalon wasserette dan totaal niet meer rendabel, waarom zie je ze dan zoveel in het Buitenland ???

Of uw locatie winstgevend is voor een selfservice wassalon hangt af van de huurprijs, de omgeving, en in eerste instantie uiteraard uw investering in uw concept wassalon. Wij helpen u daar uiteraard graag bij.

Waarom Franchise wat zijn uw voordelen ??? Start u eigen onderneming en u bepaalt zelf wat u wel of niet doet.

Wassalons in het Buitenland

In bijvoorbeeld Belgie, Italië en delen van Frankrijk zijn zelfbedienings– wassalons een veel breder begrip. In Nederland heeft de grootste bevolkingsgroep zelf een wasmachine in huis. Studentenflats en appartementencomplexen worden ook door ons veelvuldig voorzien van industriële wasmachines en drogers.

Wij kunnen u daarbij helpen met een eerlijk advies op maat. U kunt uw geld maar 1 keer uitgeven.

Email ons of vul onderstaand contactformulier in.

info@laundrysolutions.nl

bellen kan natuurlijk ook: 0186-576050

 

 

Geplaatst op: 7 april

Contactformulier

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');