De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - De nieuwe betaalbare SECOM kuipmangel m30-18

Archief

De nieuwe betaalbare SECOM kuipmangel m30-18

De nieuwe mangels van SECOM staan op onze website! De SECOM mangels zijn speciaal ontwikkeld voor de wasserette markt en de in-housewasserijen een kwalitatief zeer goede mangel te bieden tegen een vriendelijke prijs. De vraag naar de hoogwaardige kuipmangels is zeer hoog, daarom is er een tweede productielijn gemaakt voor het kleinere segment dat de strijkbanden mangels kan vervangen in de wasserettes en in-house wasserijen.

Het merk Laco dat bekend staat om de hoogwaardige mangels / vouwapparatuur heeft nu een mangel die uw huidige mangel met strijkbanden kan vervangen. Nooit geen afdrukken meer van versleten srijkbanden. Maar een mangel een strijkoppervlak uit 1 geheel.

 

https://goudlaundry.nl/product/bedrijfsmangels/mangel-secom-kuipmangel-m30-18-copy/

Geplaatst op: 17 augustus

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');