De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - SPEEDQUEEN WASSALON STARTEN

Archief

SPEEDQUEEN WASSALON STARTEN

speedqueen wassalon goud laundry solutions

 

Van kleine tot grote wassalons, wij leveren professionele bedrijfswasmachines en wasdrogers van het beste wassalonmerk ter wereld SPEEDQUEEN. Of het nou gaat om het volledig inrichten of geheel ombouwen van uw wassalon, wij kunnen u maximaal ondersteunen. Goud Laundry Solutions levert en onderhoud al meer dan 15 jaar machines van het merk SPEEDQUEEN en UNIMAC. Bent u klaar om een SPEEDQUEEN wassalon te starten?

SPEEDQUEEN WASSALON

Open nu een professionele SPEEDQUEEN wassalon

Een wassalon beginnen is vrij eenvoudig. Eigenaars van wassalons genieten van unieke voordelen vergeleken met andere zakelijk investeringen. Wassalons zijn ons terrein al bijna 20 jaar. Kies voor Goud Laundry Solutions, uw voordeel u krijgt niet alleen betrouwbaar advies over uw professionele SPEEDQUEEN wasserijapparatuur, maar ook een organisatie die met de grootste zorg en betrokkenheid uw wassalon volledig opzet of ombouwt.

Uw SPEEDQUEEN wassalon onze zorg

Behalve de beste professionele wasmachines en wasdrogers van het merk SPEEDQUEEN is er voordat u een wassalon start grondig onderzoek nodig. Wij kunnen indien gewenst dit geheel voor u verzorgen.
Denk hierbij aan vergunning aanvragen voor vestiging, vergunning voor montage van rookgaskanalen enz. enz.

Professionele wasmachines voor wassalons
Bouwen van winstgevende wassalon
Ombouwen van uw wassalon
Wordt eigenaar van een automatische wassalon
Laat ons uw wassalon financieren

BEL NU MET GOUD LAUNDRY SOLUTIONS : 0186-576050

Een automatische wassalon? Ja… Volledig geautomatiseerd. Geen personeel en openingstijden die u kunt bepalen met een druk op de knop met winkeldeuren die automatisch openen en sluiten. Het enigste wat er nog moet gebeuren is het schoonmaken van de uw SPEEDQUEEN wasserette en het legen van de betaalautomaat.

U bepaalt hoe u uw wassalon ingericht wil hebben. 

Bij Goud Laundry Solutions kunt u kiezen voor een budget pakket , medium pakket of een totaal pakket. Veel klanten van ons wilden hun eigen twist aan de wassalon geven door gebruik te maken van een eigen timmerman, loodgieter, elektricien, end. Bij Goud Laundry Solutions is dit geen enkel probleem. Wij leveren uw SPEEDQUEEN wassalon zoals u het wilt:

Zo is het mogelijk om:

 • Budget pakket
 • SPEEDQUEEN wasmachines, drogers, mangels en uw betaalsysteem bij ons te bestellen en af te halen of te laten bezorgen. Waarna u zelf uw SPEEDQUEEN wassalon geheel naar eigen inzicht kan richten. Uiteraard staan wij altijd paraat voor technische oplossingen

 

 • Medium pakket
 • Uw SPEEDQUEEN wasmachine, drogers, mangels en uw betaalsysteem geheel door ons geplaatst dit kan op de door u reeds aangelegde voorzieningen of Goud Laundry Solutions verzorgt ook al uw aansluitingen zoals: lucht / rookgasafvoer, watertoevoer, warmwatervoorziening, end.

MEER INFORMATIE: INFO@SPEEDQUEEN.NL

 • Totaal Pakket
 • Uw gehele SPEEDQUEEN wasserette TURNKEY opgeleverd incl.
 • SPEEDQUEEN wasmachine
 • SPEEDQUEEN drogers
 • SPEEDQUEEN mangels
 • SPEEDQUEEN betaalautomaat
 • Wanden in uw gewenste kleur geleverd 
 • naar keuze, tafels, stoelen naar keuze ( in het totaal pakket mag u dit ook zelf verzorgen, maar uiteraard kunnen wij dit ook voor u doen.)

Voordeligste manier

Indien u kiest voor de voordeligste optie om uw machines zelf op te halen of te laten bezorgen en zelf zorg te dragen voor de installatie. Dan zorgt Goud Laundry Solutions voor een service monteur die bij oplevering altijd de installatie eerst geheel naziet, test en geprogrammeerd waardoor een goede werking is gegarandeerd.

De programma’s kunnen naar wens worden ingesteld, denkt u aan tijd, temperatuur en samenstelling net zoals de programmaprijzen.

Winstgevende sector

Er is geen sector meer winstgevend dan de wassalonsector en geen betere partner dan Goud Laundry Solutions in combinatie met de SPEEDQUEEN was- en droogapparatuur
Solide bedrijfstak met een stabiele cashflow
Een unieke formule waar deze zich al bewezen heeft op drie continenten. Investeerders krijgen nu de kans eigenaar te worden van een wasserette met robuuste SPEEDQUEEN apparatuur een stabiele cashflow.

Heeft u interesse om een eigenaar te worden van een SPEEDQUEEN STORE
VRAAG GOUD LAUNDRY SOLUTIONS NAAR DE MOGELIJKHEDEN.

BEL: 0186-576050

EMAIL: INFO@GOUDLAUNDRY.NL  OF  INFO@SPEEDQUEEN.NL

Om u een idee te geven wat u ongeveer kwijt bent voor de apparatuur van een wassalon geven wij u hieronder een overzicht van apparatuur voor een wassalon met professionele wasapparatuur en industriële wasapparatuur
prijs indicatie:

Do it your self, u wilt zelf een wassalon inrichten en laat uw machines door ons bezorgen of haalt deze zelf op in ons centraal magazijn:

Wassalon ingericht met bijvoorbeeld 5 x 8 KG wasmachines en 5 x 8 KG drogers incl. muntunit in machine

 • Wassalon 5 x 8 KG professionele SPEEDQUEEN wasmachine en 5 x 8 KG professionele SPEEDQUEEN droger gas verwarmd of elektrisch verwarmd is al leverbaar voor € 17.500,00

 

Wassalon ingericht met bijvoorbeeld 4 x 7 KG en 1 x 11 KG wasmachines en 5 x11 KG drogers incl. muntunit in machine

 • Wassalon 4 x 7 kg + 1 x 11 kg industriele SPEEDQUEEN wasmachine en 5 x 11 KG industriele SPEEDQUEEN droger gas verwarmd of elektrisch verwarmd is al leverbaar voor € 27.500,00
 • Uiteraard is het ook mogelijk om de bediening via een centraal betalingsysteem te laten verlopen ( meerprijs)

 

 • Interesse om uw gehele wassalon van A-Z te laten inrichten inclusief wandafwerking, tafels, stoelen, betaalautomaat, vendingmachine end. neem dan contact met ons op voor een afspraak:

Wij hebben ook regelmatig gebruikte apparatuur te koop voor wassalons en wasserijen.

GOUD LAUNDRY SOLUTIONS WERKT AL MEER DAN 15 JAAR MET 2 MERKEN VAN ALLIANCE LAUNDRY SYSTEMS:

MERK 1:  SPEEDQUEEN Industriële wasapparatuur en droogapparatuur en strijkapparatuur
VOOR ALLE MUNTBEDIENDE TOEPASSINGEN ZOALS WASSALONS, WASSERETTES MAAR OOK VOOR CAMPINGS, STUDENTENHUIZEN END.

MERK2: UNIMAC Industriële wasapparatuur en droogapparatuur en strijkapparatuur
VOOR WASSERIJEN, INTERNE WASSERIJEN, WELNESS, MASSAGESALONS, PAARDENDEKENS, BEDRIJFSKLEDING, BRANDWEERKLEDING, SCHEEPVAART END.

Geplaatst op: 28 januari

Contactformulier