De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - ALL-ROUND SERVICE PAKKET VOOR U

Archief

ALL-ROUND SERVICE PAKKET VOOR U

groene stomerij

 

ALL-ROUND SERVICE PAKKET VOOR U.

Wij plannen, leveren, installeren en configureren en onderhouden alles rondom uw apparatuur van Goud Laundry Solutions. Wij ontzorgen u totale wasserij zodat u zich bezig kan houden waar u in uw branche goed in bent.

Wasapparatuur en droogapparatuur selfservice

Heeft u een locatie of meerdere locatie met selfservice apparatuur dan wilt u natuurlijk dat alles piekfijn onderhouden wordt. Maar is er onverwachts een storing dan weet u als geen ander hoeveel tijd het in beslag neemt om dit af te handelen en door te zetten naar uw leverancier! Bij Goud Laundry Solutions doen we dit anders zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken omtrendt de wasgelegenheden.

Leveren van apparatuur de mogelijkheden

Goud Laundry Solutions kan uw complete wasgelegenheid leveren die u bij oplevering betaald. We maken samen met u een servicecontract onderhoud. De inkomsten zijn voor u en u weet precies wat u per jaar aan onderhoud betaald. De variabele kosten zijn de service / reparatie werkzaamheden

Wilt u de service werkzaamheden ook in uw contract

Uiteraard kunnen wij ook een contract maken waarbij uw onderhoud en service werkzaamheden volledig worden gedekt u weet dan precies wat u per maand aan kosten kwijt bent. ( dit is mogelijk met of zonder reserveonderdelen)

Met de volledige garantie heeft u toegang tot een service inclusief alle reserveonderdelen voor de gehele duur van het contract. Wij ondersteunen u ook gratis bij de verwijdering van oude apparatuur of bij de uitvoering van een nieuw project.

Eenvoudige bediening

Al onze industriële en professionele wasmachine, drogers en mangels zijn zo vervaardigd dat de bediening eenvoudig en simpel is. Kies programma en druk op start dat is alles….

Automatisch zeepdosering met membraampompen of slangpompen

De machines kunnen zelf wasmiddel doseren dus geen geknoei meer met poeders en wasmiddel. De machine doet het allemaal zelf in het programma.

Eindsignaal einde programma en duidelijk indicatie einde programma

De machine kan naar wens aan het einde van het programma aangeven met een geluidssignaal dat het programma klaar is, maar ook op het grote display staat dit duidelijk vermeld in de door u gewenste taal.

Goud Laundry Solutions

Wilt u meer weten van onze noviteiten binnen de Goud Laundry Solutions

Graag vertellen wij u meer over onze professionele en industriële wasapparatuur ,wasdrogers, mangels, reinigingsmachines met milieuvriendelijk vloeistoffen en afwerkapparatuur. Maak kennis met onze milieuvriendelijke en kostenbesparende machines en vertrouw ons uw wasgelegenheid toe.

info@goudlaundry.nl

0186-576050

Geplaatst op: 15 november

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');