De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - Hotelkamers desinfecteren binnen 20 minuten

Archief

Hotelkamers desinfecteren binnen 20 minuten

Een gehele hotelkamer desinfecteren kan binnen 20 minuten

Heeft u een hotel en wilt u snel en effectief uw hotelkamers vrij maken van virussen, bacterien, schimmels, mijten en vieze luchtjes. Dat kan nu snel en effectief met de OzoAir van Dutch Laundry Group.

Industriële ozongenerator OzoAir

De slimme industriele ozongenerator zorgt ervoor dat ruimtes worden gedesinfecteerd met behulp van ozon. Ozon wordt door een sterke Ozongenerator in het apparaat aangemaakt en verspreidt door de ruimte waar de OzoAir is geplaatst.

HOTELKAMERS ONTSMET BINNEN 20 minuten

Wat is Ozon (O3)

Ozon (O3) is een molecuul dat bestaat uit drie zuurstofatomen. Het ontaat wanneer zuurstofmoleculen voldoende zijn geladen om af te breken tot amotaire zuurstof, van twee verschillende energieniveaus, botsingen tussen de verschillende atomen zijn de oorzaak van vorming van ozon.

Het is een allotropische vorm van zuurstof, dat wil zeggen, het is het resultaat van de herschikking van zuurstofatomen wanneer de moleculen worden onderworpen aan een elektrische schok. Het is daarom de meest actieve vorm van zuurstof. Ozon wordt bijvoorbeeld gemaakt tijdens onweersbuien waar de hoge elektrische ontladingen (bliksem) de oorzaak zijn van Ozon (O3)

WHO en OZON, ozon is de meest effeceinte ontsmettingsmiddel tegen alle soorten micro organismen

Ozon als ontsmettingsmiddel

De kiemdodende activiteit van ozon is gebaseerd op zijn hoge capaciteit voor directe oxidatie: dankzij deze kwaliteit worden alle structuren macromoleculaire cellen, zowel microbiële als niet-microbiële cellen (schimmels, bacteriën, gisten, virussen, enz.) ingrijpend veranderd, ontleed en geëlimineerd, waardoor er geen residu overblijft; alleen zuurstof.

Kortom, snelle, volledige en residuvrije kiemdodende werking.

Een andere geweldige en zeer effectieve eigenschap van ozon is de eliminatie van alle soorten geuren, zowel chemische als organische. Ozon wordt ook specifiek ingezet voor het verwijderen van luchtjes als zweet, rook, braaksel, natte hond, parfum en vele andere chemische en organische luchtjes die niet gewenst zijn.

Ozon is gasvormig en dringt door tot de diepste vezels van producten zonder deze te beschadigen. Virussen, bacteriën, schimmels alles wat in aanraking komt met Ozon wordt direct geelimineerd.

Zo werkt de slimme ozongenerator:

zo gaat het ozonproces

Het proces stap voor stap

U ziet hierboven van links naar rechts dat de Ozongenerator in een ruimte wordt geplaatst. Via een duidelijk 7 inch touchscreen kunt u de grote van de ruimte kiezen die moet worden ontsmet de Ozongenerator start dan met een startuitstel ( zodat u op uw gemak de ruimte kan verlaten,) automatisch het programma met de juiste tijd. De Ozongenerator maakt de Ozon inwendig aan en zorgt ervoor dat het de ruimte in geblazen wordt. Na het desinfectieprogramma zal de generator de Ozon weer uit de ruimte zuigen en er zuurstof van maken. Bij een ruimte tot 80m3 is het gehele proces al na 20 minuten klaar de ruimte is geheel ontsmet en klaar voor gebruik.

virussen, bacterien, schimmels en vieze luchtjes

De intelligente Ozongenerator voor het desinfecteren van ruimtes en objecten

Vanaf nu kunnen wij u een complete, snelle en effectieve desinfectie aanbieden met de slimme ozongenerator Ozoair. Een intelligent systeem dankzij de unieke technologie om de ozon te deactiveren en om te zetten in zuurstof direct na de reinigingssessie waardoor de ontsmette ruimtes direct weer in gebruik kunnen worden genomen. Verschillende testen en studies tonen aan dat Ozon zeer effectief is in het elimineren van virussen, schimmels en bacteriën, maar omdat het niet chemisch is, wordt het niet geregistreerd als een biocide met gezondheidscertificering, maar de WHO erkent ozon als het meest effectieve ontsmettingsmiddel dat efficiënt is tegen allerlei micro-organismen

ozoair ozongenerator met ozon neutralizer

ozoair ziekenhuizen, health centres, laboratorium, woningen, studentenhuisvesting, kantoren,werkplekken, voertuigen, containers, opslagruimtes, luchtbehandeingskanalen, hotelkamers, restaurant

ozon-desinfectie brutus performance

 

tijdstabel ozoair ozongenerator voor hotelkamers

 

virussen, bacterien, schimmels en vieze luchtjes 2

De OzoAir is veelzijdig in gebruik

De Ozoair heeft een ronde uitlaat aan de bovenzijde waardoor deze verbonden kan worden met een flexibele slang hiermee is het mogelijk om met de OzoAir ook luchtbehandelingskanalen te ontsmetten maar ook voertuigen en andere objecten waar de OzoAir niet in past.

Technische Specificaties:

 

Voltage 230 volt / 1 fase 50/60hz
Ozon generatie 15 gram / uur
Ozon afbreek unit 500m3 / uur
Bedieningspaneel Touchscreen 7”
Materiaal Gespoten staal en PEHD
Filter type G4
Afmetingen 420 x 395 x 880mm16,5 x 15,5 x 34,5 inch
Gewicht 31KG / 68LB

Wilt u meer weten of wilt u op locatie die OzoAir proberen:

Goud Laundry Solutions kunt u bereiken

telefonisch binnen Nederland: 0186-576050

telefonisch buiten Nederland: +31 – 186 576 050

 

info@goudlaundry.nl

#hotelkamers #ozon-desinfectie #ontsmetuwkamerbinnen20minuten #voertuigontsmetten #luchtbehandelingskanalenontsmetten #ziekenhuisontsmetten #gecertificeerdartikel #virusverwijderen #bacterieverwijderen #schimmelvrijmaken #bungalowhuisjesvirusvrijmaken #vraaggratiseentestaanbijuoplocatie

Geplaatst op: 14 september

Uw hotelkamer snel ontsmet en heerlijk fris al in 20 minuten gebruiksklaar

Uw Naam Beschrijving Type
Ozoair dutch laundry group de ozongenerator met destructor PDF

Contactformulier

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');