De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - Nederlandse folder Professionele wasmachines. drogers en mangels

Archief

Nederlandse folder Professionele wasmachines. drogers en mangels

brochure dutch laundry group fagor

Geachte klant,

Onze nieuwe folder 2017 voor de milieuvriendelijke wasapparatuur, droogapparatuur en mangels is nu te downloaden.

Folder en besparingen

In de folder gaan we inhoudelijk in op de besparing van water en energie bij onze wasapparatuur. Doordat onze wasapparatuur altijd is voorzien van warmwater en koudwater aansluiting zijn deze altijd al zuiniger met energie dan de beste huishoudelijke AAA+ machines.

Zuiniger dan de zuinigste huishoudmachine

Huishoudelijke machines verwarmen altijd eerst koudwater op naar de gewenste temperatuur, al onze industriele apparatuur zullen indien aanwezig warmwater en koudwater gaan mixen ( modulatie).

Programma’s naar wens in te stellen

Alle programma’s kunnen naar wens worden ingesteld. De machines past zich aan met waterniveau’s, tevens is er een functie om het aantal kilogram wasgoed bij te stellen. Bijvoorbeeld u beschikt over een wasmachine met 10 kg inhoud. U was aanbod is slechts 7kg in het display kunt u dit gemakkelijk aangeven. De machine past dan automatisch het programma aan de door u ingegeven capaciteit. Deze functie kan ook automatisch worden uitgevoerd als optie.

Wetcleaning

Al onze machines zijn geschikt voor WETCLEANING. Door gebruik te maken van speciale zeepproducten is de machine zonder probleem in staat om de meest delicate producten te wassen. Colberts, pantalons tot aan bruidsjurken aan toe kunt u zonder enige kennis van de wasmachine nu zelf reinigen.

Milieuvriendelijk wassen

De industriële wasmachines van Fagor staan bufa-ecolabelbekend om het milieuvriendelijk wassen. Milieuvriendelijk wassen begint natuurlijk ook met het gebruik van reinigingsproducten met het milieu-keurmerk. Dit keurmerk is onder strenge voorwaarden samengesteld en is niet zomaar verkrijgbaar. Maar let op er bestaat een Milieu-keurmerk voor het wassen voor huishoudelijk gebruik. Dit keurmerk is makkelijker verkrijgbaar dan het milieu-keurmerk voor industrieel gebruik. Goud Laundry Solutions neemt alleen genoegen met bedrijven die zich volgens de allerstrengste hebben geregistreerd.

Automatische zeepdosering

De Milieuvriendelijke producten worden automatisch gedoseerd en per kg wasgoed mag er maar een vastgestelde dosering worden gedoseerd. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u met de milieuvriendelijke producten geen overdosering heeft.

bewust-voor-een-schone-toekomst

Milieuvriendelijke drogers

Drogers zijn er in vele soorten. Zo zijn er drogers met gasverwarming, electrische verwarming en stoomverwarming. Maar ook condenserende drogers en droger met een warmtepomp.

Luchtafvoerdrogers

De luchtafvoerdrogers zijn er met een gas verwarming elektrische verwarming of stoom verwarming.

Deze drogers zijn de meest toegepaste drogers ivm de betrouwbaarheid en snelle droogtijden.

Zogenaamde ECO luchtafvoerdrogers

Toch bestaat er een verschil in deze luchtafvoerdrogers. De traditionele luchtafvoerdrogers zijn voorzien van een verwarming een ventilator die aan de onderkant de luchtstroming naar de afvoer zuigt. De luchtstroming gaat langs/ door het wasgoed via een stoffilter naar de afvoer. Veel warme lucht gaat hierdoor verloren. Er zijn fabrikanten die dan een ECO-droger aanbieden. Wat deze doen is de verwarming verminderen (minder vermogen aan verwarmingselementen of de gasvlam iets lager zetten) waardoor de machine minder energie gebruikt. Hierdoor worden wel de droogtijden langer en een langere tijd iets minder verbruiken komt bijna op hetzelfde uit als de normale traditonele drogers. (kortom een verkoop truc met minimale inverstering)

Energie zuinige drogers

Goud Laundry Solutions heeft luchtafvoerdrogers die wel doorontwikkeld zijn. Drogers waarbij de uitgaande luchtstroom wordt hergebruikt zodra er door een smart restvochtsysteem wordt gedetecteerd dat er genoeg vocht is afgevoerd. Een speciale driewegklep zorgt ervoor dat de luchtstroming wordt hergebruikt dit gebeurt in stappen. Waardoor er een energiebesparing tot maar liefst 40% kan worden behaald. Uiteraard zijn deze drogers met nog meer besparende elementen opgebouwd zoals: extra isolatie, dubbel glas in de deur, speciale luchtkanalen die de warmte naar binnen forceert enz….

Warmtepompdrogers

Warmtepompdrogers zijn ook zuinig met energie en zijn ideaal op locaties waar geen afvoer mogelijk is. De droogtijden zijn langer dan bij luchtafvoerdrogers. De drogers zijn ook groter in omvang waardoor deze niet overal kunnen worden toegepast.

Mangels strijkapparatuur

Heeft u veel platgoed als lakens, kussenslopen, dekbedovertrekken of tafellinnen dan hebben wij altijd de ideale mangel voor u. Of dit nu een mangel moet zijn met een lengte vanaf 1 meter of een mangel met rollengte van 3,3 meter of groter. Voor iedere toepassing hebben wij de allerbeste mangel in ons pakket. Ook in de mangels zijn verschillende soorten. Wilt u een mangel die met 1 persoon is te bedienen en automatisch kan insteken, vouwen en stapelen ook die hebben wij tot uw beschikking.

download hieronder onze nieuwste Nederlandse folder.

 

Geplaatst op: 2 februari

Brochures

Uw Naam Beschrijving Type
folder-wassen-drogen-strijken-fagor PDF
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');