De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - WETCLEANING VOOR DE SPECIALIST

Archief

WETCLEANING VOOR DE SPECIALIST

Welkom namens ons team van WETCLEAN.NL

Op deze website stellen wij u voor aan de allernieuwste technieken die op het gebied van WETCLEAN beschikbaar zijn. Onze nieuwste WETCLEAN wasmachines die uitgerust zijn met alle mogelijke denkbare functies die er voor WETCLEAN nodig zijn. Uiteraard is een goeie WETCLEAN wasmachine van enorm belang voor het reinigen van u bovenkleding. Maar ook de speciale reiningingsproducten en de speciaal uitgeruste restvochtdrogers / tunnelfinishers zijn van het grootste belang voor het veilig drogen van WETCLEAN producten. Met  alleen de allerbeste WETCLEAN machines en producten heeft u het allerbeste eindresultaat. Wetcleaning voor de specialist was nog nooit zo makkelijk

natwassen

 

Voordelen van Wet Cleaning

Geen chemische geuren en geen residu

Veiliger dan een handwas

Fris, schone geur

Veilig voor uw kleding

Beter voor het verwijderen van vlekken

Helderder, levendige kleuren zonder te verbleken

Wit blijft ook echt wit

Zacht voor het milieu

Speciale producten tegen het doorlopen van kleuren bij kleding met meerdere kleuren

THE WETCLEAN EXPERIENCE

We beginnen voor het gemak bij de WETCLEAN WASMACHINE en uiteraard krijgen wij van u allerlei vragen over WETCLEAN. Omdat wij de laatste jaren heel veel tijd hebben besteed aan het wasproces en de technieken waaraan een NATWASMACHINE moet voldoen. Kunnen wij deze ook beantwoorden. Wij gaan veel verder dan andere leveranciers, leveranciers die veelal het verschil niet weten tussen WETCLEAN en normaal wassen. Met al onze fabrikanten hebben wij om de tafel gezeten en zijn wij gaan kijken naar een besturing voor op een WETCLEAN wasmachine maar ook voor op de droger, een besturing die eenvoudig te bedienen moest zijn maar tegelijkertijd ook zo veelzijdig moest zijn dat ook de meest veeleisende textielreiniger een WETCLEAN machine krijgt waarbij alle denkbare functies op mogelijk moeten zijn.

Veel fabrikanten vielen af

Al snel werd het na onze research al duidelijk dat er veel merken af vielen ( er zijn op de Nederlandse en Belgische markt wel heel veel merken te koop, deze merken zijn hetzelfde op een aantal kenmerken na: zoals kleur display na deze komen gewoon van dezelfde productielijn af). Deze fabrikanten veranderen niet zo snel van besturing omdat hun producten gemaakt worden voor het wassen in wasserijen en niet voor de WETCLEAN. Deze machines hebben dan ook vaak grote tekortkomingen aan hun besturingsysteem waardoor deze niet geschikt zijn voor WETCLEAN Denk aan machines waarbij : een slechte regeling van het waterniveau. het minimum niveau niet laag ingesteld kan worden. de trommel niet kan stilstaan tijdens het vullen of leeglopen. u tijdens het programma geen wachtfunctie in kan stellen eenmalig geen extra water in nemen of weg laten weglopen. de vertragingstijden van de zeeppompen niet in te stellen zijn. temperaturen niet per graad celcius kunnen instellen of tijdens een programma de temperaturen / niveau eenmalig kunnen wijzigen. bij halve belading er heel veel onbalans is, waardoor de machine zeer slecht / niet centrifugeert ( enorme kreukvorming in textiel) Deze tekortkomingen zijn vanaf nu verleden tijd voor u, want wij hebben een fabrikant gevonden, waarmee wij samen een product hebben ontworpen welke u zeker zal aanspreken.

Bediening:

Een besturing die eenvoudig in gebruik is, waarbij u alles met één vingertip op het scherm kan bedienen. Een besturing “ Touch Plus Control” die zijn credits al dubbel en dwars heeft verdient in de Petro Chemische Industry en grootkeukentechniek want ook daar produceert onze fabrikant al meer dan 75 jaar apparatuur en werktuigbouwkundige apparaten voor. Welkom bij onze WETCLEAN machines van Fagore en Danube met de Touch Plus Control, een bediening die u simpelweg met een vinger op het scherm kan bedienen. Eenvoud maar daarnaast de meest uitgebreidste besturing die er leverbaar is.

Standaard alle functies aanwezig

Alle functies standaard aanwezig, dat is toch wat u wilt! Het software programma is helemaal GRATIS !!! en is nog eenvoudiger dan uw televisie aanzetten. Binnen 30 seconden heeft u zelf een programma gemaakt. De machine kan net zoveel programma’s opslaan als u maar wilt, en zet de meest gebruikte programma’s in uw FAVORIETEN map  op de machine, programma’s die u direct vanaf uw beginscherm kan kiezen. Een machine waarbij u de mogelijkheid heeft om voor het starten aan te geven hoeveel kilogram wasgoed u daadwerkelijk heeft: Stel uw machine heeft een capaciteit van 25 KG maar u heeft maar 18 Kg wasgoed. U geeft dit voor het starten simpelweg aan door 2 klikken en de machine past het waterverbruik en zeepdosering aan. STANDAARD AANWEZIG OP IEDERE WETCLEAN MACHINE !!!  Deze functie is optioneel ook uit te breiden met een weegfunctie waarbij de machine het helemaal automatisch voor u doet. Programmeer de machine zodat deze op de door uw gewenste datum / tijd start. (geen beperkingen) Tracebility: bekijkt wanneer, hoelang en wat de machine heeft gedaan. Uw zeepleverancier kunt u een update geven van zijn wasprogramma’s, simpelweg per email en via een USB stick kunt u deze in de machine zetten.

Wetclean was nog nooit zo makkelijk

Wetcleaning is nu voor iedereen mogelijk, wat u nodig heeft zijn de WETCLEANING MACHINES van Goud Laundry Solutions met de speciale WETCLEAN producten en op maat gemaakte programma’s. Daarnaast de nieuwste generatie drogers met softtouch trommel en een gepatenteerd restvochtsysteem met recirculatie systeem. De trommel zorgt ervoor dat er veel minder pluis ontstaat, bij drogers van een ander merk is dit een groot voorkomend probleem dat bijvoorbeeld de pantalons te veel scheuren langs de trommel gaten. En het gepatenteerde restvochtsysteem met recirculatie zorgt ervoor dat de droger tot wel 40% minder energie gebruikt dan de drogers van andere merken.

Niet alleen voor WETCLEAN

Nee onze WETCLEAN WASMACHINES EN WETCLEAN DROGERS  kunt u ook gewoon gebruiken om normaal wasgoed te wassen en te drogen. Het zijn immers gewoon wasmachines waarbij extra aandacht is besteed aan de functionaliteit van de besturing, trommel, airflow en waterverbruik. Dus eigenlijk een machine waarmee meer mogelijk is maar tegelijkertijd ook minder kost per wasbeurt.

Instellen van kilogram wasgoed

Ook zo’n handige standaard functie is dat u kunt aangeven met 1 druk op de knop dat u minder wasgoed heeft. Hoe werkt dat stel u heeft een 25 KG wasmachine maar u heeft maar 18 KG wasgoed. U geeft dit bij het opstartscherm aan en de machine doet voor u de rest, minder water, minder zeep, minder energie en snellere wastijden. De kilogrammen kunt u vrij instellen en er zijn maar liefst drie extra ECO standen waarbij de machine zijn waterniveaus extra zal aanpassen.

EN DAT GEWOON HELEMAAL STANDAARD OP ONZE WASMACHINES ………

laagste prijs garantie wetcleaning

Vervang en verdien korting / inruil

Vervang uw oude wasmachine voor een geschikte WETCLEAN machine, of u nu een stomerij, wasserij of wasserette heeft, voor iedereen is het mogelijk om per direct milieuvriendelijk te reinigen, ook binnen de gezondheidszorg is het mogelijk om bovenkleding netjes zelf te reinigen en af te werken. Bekijk onze speciale was- en droogapparatuur en maak vrijblijvend een afspraak. Vervang nu uw oude apparatuur en bespaar op waterverbruik, electriciteitsgebruik en gasverbruik. Met onze nieuwste generatie machines bent u pas echt GROEN bezig.

Nieuwste generatie wasmachines en drogers

De nieuwste generatie WETCLEAN wasmachines met de meest denkbare functies standaard aanwezig, verslaat alle andere merken. Klanten die met o.a. IPSO, Electrolux, Miele, Unimac, Primus, Girbau, Alliance, Schulthess werkten hadden allemaal wel iets aan hun machine. De machines konden niet stil staan met vullen of leeglopen waardoor er schade aan het textiel ontstaat, het minimumniveau was veel te hoog, de machine reageerde niet correct op zijn temperatuur, bij andere machines kon er niets geprogrammeerd worden terwijl dat wel beloofd was.

Een machine met Touchscreen die zo eenvoudig in gebruik is dat iedereen ermee kan werken. Functies waarmee u geld gaat besparen. Drogers die een doordachte trommel hebben waarbij uw gevoelige textiel vele malen beter wordt behandeld, minder kreuk, energie zuinig en de prijzen zijn in alle gevallen zeer gunstig neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Goud Laundry Solutions maakt onderdeel uit van een leveranciers groep in NEDERLAND. Wij leveren en zijn gevestigd door heel Nederland en Belgie.

Meer informatie over WETCLEANING vind u op onze speciale website:

WWW.WETCLEAN.NL

BEL NU: 0186-576050

INFO@GOUDLAUNDRY.NL

Geplaatst op: 25 maart

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');