De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - DLG Dutch Laundry Group 2017 nog groter

Archief

DLG Dutch Laundry Group 2017 nog groter

fagor-industriele-wasmachine-met-touchplus-control

2016 we zijn er bijna doorheen een fantastisch jaar voor de DLG Dutch Laundry Group.

DLG Dutch Laundry Group

dutch-laundry-group

Nog even voorstellen.

In 2015 zijn drie gerenommeerde bedrijven bij elkaar gekomen met het idee om 1 grote groep te vormen. De grondleggers van dit idee zijn :

UCP BV – WSD – Goud Laundry Solutions

Stilstand is achteruitgang en met deze gedachte in het achterhoofd zijn er plannen op tafel gekomen. Een geweldig ontvangst van u als klant is wat wij ervaren, hoewel wij in de aanloop periode het accent hebben gelegd op onze goede samenwerking en ons werkgebied in heel Nederland nog meer te verbeteren, wordt de vraag uit Belgie ook als maar groter en groter.

Onze kracht

De kracht van DLG Dutch Laundry Group is dat wij niet van 1 merk afhankelijk zijn. Dit hebben wij reeds in het verleden ervaren. Bedrijven die slechts 1 merk vertegenwoordigen zullen u ook maar 1 merk kunnen aanbieden. Verkopen is hun doel dus u zal hoe dan ook altijd een machine aangeboden krijgen die wellicht niet geschikt is voor uw doeleinden. Bij DLG hebben wij meerdere merken waarmee wij een TOTAAL aanbod hebben voor de kleinere wassalons, stomerijen, wasserijen, cleanrooms, in-house laundry maar ook voor bijvoorbeeld hotels, b&b, welness, marine, off-shore……… en noem maar op. Voor iedere toepassing hebben wij de perfecte apparatuur.

Selectie procedure

De strenge selectie procedure van fabrikanten  is de kracht binnen DLG Dutch Laundry Group. Dit vragen wij natuurlijk ook van onze fabrikanten. Fabrikanten die op hun beurt ook zeer selectief zijn op exclusieve distributeurs. Grote fabrikanten die niet meer rechtstreeks zaken doen met hun eindleveranciers maar 1 groter bedrijf zullen aanstellen die de producten zal verdelen. Deze tendens zal u vooral in 2017 gaan zien bij onze concurrenten.

Hoofdverdeler

DLG Dutch Laundry Group heeft reeds de status hoofdverdeler voor onze merken hiermee kunnen wij onze apparatuur altijd goedkoper aanbieden dan onze concurrenten. DLG Dutch Laundry Group zal zelf de verdeling op zich nemen in Nederland en België maar ook in Duitsland zullen wij meer en meer actief zijn.

Merken

DLG Dutch Laundry Group verkoopt onder andere de volgende merken:

 • FAGOR – wasmachines – drogers – mangels – betaalsystemen
 • TOLON – wasmachines – drogers (sliding doors) – vouwapparatuur – medical
 • MultiTex – dry-cleaning machine (multisolvent) met of zonder distilleer
 • DANUBE – medical – wasmachines – drogers – mangels
 • DLG – wasmachines – drogers – mangels – centrifuges – afwerkapparatuur
 • LACO – mangels – gecombineerde mangels met vouw – vouwmachines
 • LAPAUW – tunnelfinishers – medical wasmachines en drogers cleanroom
 • PONY – persen – strijktafels – poppen – strijkijzers – stoomcabinet
 • YAC – persen – poppen
 • IMESA – wasmachines – drogers – mangels – centrifuges
 • maar ook met de merken: Unimac, Ipso, SpeedQueen, Primus, Lavamac kunnen wij u helpen veelal tegen een betere prijs dan uw huidige leverancier.

2017 nog groter

In 2017 zullen wij u verrassen met een aantal activiteiten die wij reeds al gepland hebben staan. We doen dit door het hele land. We zullen januari 2017 gaan aftrappen met onze grote stand op de Horecava op de Rai in Amsterdam. U kunt ons daar vinden in HAL 3 stand 224.

We staan direct naast de stand van Miele en dat doen wij natuurlijk niet voor niets. Wij laten u graag onze kwaliteit zien en onze nieuwste innovaties op het gebied van milieu vriendelijk wassen, drogen, strijken en reinigen.

Onze range stopt niet bij 30 KG maar met de normale voorladers gaan wij van 7 kg t/m 120 kg, wilt u industrieel groter dan is dat bij DLG geen enkel probleem.

horecava-2017-dutch-laundry-group

Graag heten wij u welkom op onze stand ook als u niets met Horeca te maken heeft is een bezoek aan onze stand altijd interessant voor u.

Namens het gehele team van DLG Dutch Laundry Group wensen wij u

Hele prettige kerstdagen en een fantastisch en gezond 2017 toe. 

prettige-kerstdagen-dutch-laundry-group

 

Geplaatst op: 23 december

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');