De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - Plaatsing nieuwe wassalon

Archief

Plaatsing nieuwe wassalon

wassalon installatie nieuwe bedrijfwasmachines Goud Laundry Solutions

Goud Laundry Solutions is er trots op om weer een nieuwe wasserette te hebben geplaatst.De klant bedient de wasmachines altijd zelf waardoor muntbediening niet nodig was. Gekozen is voor de Unimac bedrijfswasmachines type UY080 met een inhoud van 8 kg. Daarnaast wilde de klant nog een 10,5 kg wasmachine van Unimac type UY105 voor het grotere werk.

Wat wilde de klant

De klant had nog oude wasmachines met timer bediening die niet goed meer functioneerde, de lagers van de machines waren slecht en daarnaast werd het ook steeds moeilijker om aan de juiste onderdelen te komen. Samen met de klant hebben we gekeken naar machines die qua capaciteit het beste tot zijn recht kwamen.

Het productie plan per dag

Doordat onze klant veel vaste klanten heeft konden we een berekening maken van de benodigde capaciteit per dag. Uiteraard hebben we gekeken naar toekomstige groei binnen het bedrijf en kwamen wij uit op de volgende bedrijfswasmachines.

Industriële bedrijfswasmachines

Investeren in de toekomst

Al onze industriële en professionele bedrijfswasmachines zijn o.a. voorzien van een koud water aansluiting maar ook een warm water aansluiting. Dit betekent dat de wasmachines direct gevoed worden met heet water. Een gasgestookte hoog rendementsboiler of doorstroom automaat wordt doorgaans gebruikt om het water te verwarmen. Het warme water (meestal rond de 70 -80 graden) wordt direct ingenomen door de wasmachine. Bij programma’s met een lagere temperatuur gaat de machine automatische moduleren ( mengen van warmwater en koudwater) Hierdoor hebben de programma’s een aanmerkelijk kortere tijdsduur en bespaart u tot een factor 2,5 op wasmachines die elektrisch verwarmd zijn.

Speciale verwarming

De klant heeft een lage druk stoomketel staan met 0,5 bar stoomdruk. Ook dit is geen probleem voor Goud Laundry Solutions door de machines hierop aan te passen zijn bij deze klant (die graag op 85 graden programma’s draait) de machines in zeer korte tijd op de gewenste temperatuur.  Immers hygiëne, kwaliteit en desinfectie zijn nr.1 als het gaat om een betrouwbare wasserij.

Lange levensduur

De industriële bedrijfswasmachines zijn gebouwd om maar liefst 35.000 draaiuren mee te gaan. Reden te meer om uw oude machines in te ruilen. Oude wasmachines die nog niet voorzien zijn van elektronische niveau regeling gebruik al gauw minimaal 10 liter extra per wasbeurt. Bij machines met een wascapaciteit van 18 kg en meer is er zelfs een water besparing van meer dan 20 liter per wasprogramma. Per 35.000 draaiuren bespaart u dus resp. 350.000 liter en bij een 18 kg zelfs 700.000 liter water

Inruil huidige wasserijapparatuur

Onze klant had reeds oude machines staan die plaats moesten maken voor de nieuwe wasapparatuur. Goud Laundry Solutions verkoopt niet alleen nieuwe wasapparatuur maar ook gebruikte wasapparatuur. Zeer oude apparatuur kopen wij terug voor onderdelen of voor projecten in het buitenland. Andere machines worden gereviseerd en worden weer verkocht. De hoge inruil bij Goud Laundry Solutions samen met de extra korting die wij geven zorgen ervoor dat wij de laagste prijsgarantie kunnen garanderen.

Financiering

Bij Goud Laundry Solutions is het mogelijk om de bedrijfsapparatuur te financieren. Dit kan op basis van operational lease, financial lease maar ook full- operational lease. Voor diverse bedrijfstakken is het zelfs mogelijk om de machines neer te zetten en te betalen per wasbeurt ( PAY PER WASH ) Goud Laundry Solutions bespreek graag met u de mogelijkheden

Installatie

Goud Laundry Solutions heeft tijdens de installatie aanpassingen gemaakt aan de het frame waar de machines op staan. Tevens passen wij bij plaatsing direct de nodige installatie aan zoals riolering, wateraansluitingen, stoomaansluitingen en elektrisch. En dit alles tegen een vast bedrag dat vooraf besproken wordt. Geen verrassingen en ook geen extra kosten voor een aansluitset per wasmachine. Bij ons is de prijs gewoon de prijs !

Levering

Goud Laundry Solutions leverde & installeerde de nieuwe industriële apparatuur en verwijderde de huidige apparatuur, tevens zijn samen met de klant de programma’s naar zijn wensen aangepast. Wij gaan net een stapje verder dan onze concurrent.

Samen maken wij uw wasserij!

filmpje van de nieuwe wasmachines

Geplaatst op: 16 november

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');