De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - contactloos betalen in uw wassalon wasserette

Archief

contactloos betalen in uw wassalon wasserette

contactloos betalen wasserette wassalon

In uw wassalon moeten klanten afrekenen voor het gebruik van de wasmachines, drogers en mangel. Dit kan met geld (munten, biljetten met of zonder wisselaar), jetons, of met een contactloos betaalsysteem.

Betaalmogelijkheden

Goud Laundry Solutions biedt u de mogelijkheid voor kleine en grote wassalons / wasserettes om veilig te betalen. Wilt u een centraal betalingssysteem dan kunt u ervoor kiezen om de betaling te doen door middel van contactloos betalen via de bankpas of creditcard. Wilt u een betaalsysteem met muntinworp en biljetten dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wilt u een gecombineerd betaalsysteem ook dat is natuurlijk mogelijk.

Contactloos betalen hoe werkt het

Contactloos betalen is zeer eenvoudig. Bij een betaalsysteem maakt u uw keuze welke wasmachine u wilt gebruiken. Vervolgens volgt u de instructies op het scherm op. Hierop staat vermeld dat u uw betaalpas voor het scherm moet houden. De betaling wordt geverifieerd en indien akkoord uitgevoerd.

Kleine wassalons

Heeft u een wasruimte met 1 of 2 machines of zijn uw machines nu voorzien van jetons of euro inworp en wilt u uw machines voorzien met een contactloos betaalsysteem? Goud Laundry Solutions heeft voor u de perfecte oplossing.Ook kunnen wij iedere machine machine van een eigen contactloos betaalsysteem. Het voordeel hiervan is dat uw klant geen dubbele handelingen meer heeft. Direct betalen op de machine. Tevens als er een storing is aan 1 apparaat zal de rest gewoon in bedrijf blijven. Bij een storing op een centraal betalingssysteem staat uw gehele wassalon buiten dienst.

Meer informatie betaalsystemen

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en de bijbehorende prijzen?

U kunt bellen met : Goud Laundry Solutions

tel: 0186-576050

contactloos betalen wasserette wassalon

 

Geplaatst op: 26 oktober

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');