De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - handdoeken vouwer TOLON

Archief

handdoeken vouwer TOLON

TOLON HANDDOEKENVOUWER

ZEER HOGE PRESTATIES

HANDDOEKEN VOUWER TOLON TTF200

Een vouwmachine voor uw handdoeken is bijna niet meer weg te denken binnen een wasserij. De vouwmachine van TOLON kan eenvoudig door 1 persoon worden bediend en geeft altijd de beste kwaliteit.

VOUWCAPACITEIT

Deze vouwer van TOLON heeft maar liefst een vouwcapaciteit van 900 tot 1250 handdoeken per uur. De vouwer kan verschillende soorten en maten handdoeken vouwen door elkaar heen. De TTF200 zorgt voor een hogere kwaliteitsklasse in minder tijd en met minder arbeid. Met behulp van de slimme technologie die in deze TOLON TTF200 is ingebouwd zal uw inventarisatie ook vereenvoudigen. De machine telt de handdoeken voor u en zorgt voor een maximale hygiëne.

MULTIFUNCTIONEELvouwmanieren tolon

De TTF200 handdoekvouwer kan overigens meer dan alleen handdoeken vouwen. het is mogelijk om allerlei soorten van textiel te vouwen, onder meer handdoeken, hoeslakens. Maar ook kleding zoals T-shirts, nachtjaponnen, uniformen en ziekenhuiskledij, tot lengtes met een maximum van 2000 mm en een breedte van 1200mm

EENVOUDIG IN GEBRUIK

De TTF200 sorteert het textiel automatisch op basis van de lengte, hierdoor is voorsorteren overbodig. Zodra het textiel gevouwen is gaat deze automatisch naar de baan van de stapelaar die hiervoor geprogrammeerd is. Zodra de ingestelde stapelhoogte is bereikt, wordt deze via een centrale afvoerband afgevoerd naar bijvoorbeeld het inpakstation. De afvoerband kan zowel rechts als links van de machines staan, en kan naar achter of naar voren worden geplaatst precies wat in uw situatie het beste uitkomt.

MAAR LIEFST 9 VOUWPATRONEN

De TTF200 kan maximaal 4 vouwen kan maken, hierdoor heeft u de keuze tot een zeer uitgebreid assortiment aan vouwpatronen. Een andere klant een andere wens en ook per type textiel kan een ander vouwpatroon worden geprogrammeerd, hierdoor is de TTF200 flexibel in gebruik.TOLON HANDDOEKENVOUWER

GEBRUIKSVRIENDELIJK

De TTF200 is zo opgebouwd aan een minimum aan aparte bewegende delen. Alle onderdelen zijn eenvoudig te bereiken en te vervangen. Daarnaast zijn de meeste onderdelen standaard componenten die in iedere vakhandel leverbaar zijn.

Geplaatst op: 7 maart

Uw Naam Beschrijving Type
brochure tolon nederlands Onbekend
TOLON TOWEL FOLDER PRESENTATION PDF