De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - Doorvoermangel met front return

Archief

Doorvoermangel met front return

front retrun laco mangel

U staat op het punt om een nieuwe mangel te kopen. Het liefst heeft u een doorvoermangel om productie verhogend te werken. Maar dan zijn er weleens van die momenten dat u bijvoorbeeld servetten heeft en dit door 1 persoon wilt laten mangelen. Goud Laundry Solutions heeft voor u de oplossing!

De doorvoermangel

Onze mangels van LACO zijn kuipmangels waarbij de mulde ( het strijkoppervlak) tegen de rol wordt aangedrukt met hydraulische cilinders. Het textiel draait over de rol en wordt gestreken tegen het strijkoppervlakte. De rol is bekleed met bijvoorbeeld Nomex en heeft daaronder een bed met springpress. (metalen veren die zorgen voor een continue glad oppervlak) Het textiel wordt aan het einde door schrapers die tegengesteld in de richting staan opgesteld naar bijvoorbeeld de afneemtafel geleid. Maar het is ook mogelijk om dit verder te laten gaan naar een automatische vouwmachine die achter de mangel kan worden geplaatst.

Front return

Het Front return systeem op de doorvoermangel van Laco zorgt ervoor dat uw textiel niet aan de achterzijde van de doorvoermangel wordt afgevoerd maar aan de bovenzijde. U kunt uw textiel dan eenvoudig zelf invoeren en ook weer uitnemen. Handig voor als u met 1 persoon servetten wil mangelen. De schrapers aan de achterzijde worden van de rol afgehaald. Het textiel zal nu de rol blijven volgen, aan de bovenzijde zit nu een extra set schrepers die ervoor zorgen dat het textiel in de speciaal ontwikkelde afneembak aan  de bovenzijde van de mangel wordt uitgevoerd. Uw werknemer kan het textiel vervolgens aan de voorzijde afnemen en vervolgens stapelen of vouwen.

Comfortmangel

Geplaatst op: 2 september

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');