De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - Schoner Nederland

Archief

Schoner Nederland

schoner nederland warmwater en koudwater aansluiting wasmachine eco wassen

In een programma op RTL4 genaamd “SCHONER NEDERLAND” wordt er aandacht besteed aan milieu vriendelijke wasmachines. In de huishoud sector is er nu eindelijk een wasmachine die een warmwater en een koudwater aansluiting heeft. Bij Goud Laundry Solutions zijn alle wasmachines al jaren voorzien van een warmwater en een koudwater aansluiting.

warmwater en koudwater aansluiting wasmachine eco wassen

De merken

Goud Laundry Solutions is de officiële importeur van de merken UNIMAC en SPEEDQUEEN. Het merk Unimac wordt onder andere gebruikt voor de wasserijmachines OPL en de SpeedQueen apparatuur wordt onder andere gebruikt voor wassalons, campings, bungalowparken, studentenhuisvesting, prive gebruik end.

Technologie

De wasmachines van Goud Laundry Solutions zijn niet alleen uitgerust met een warmwater en koudwater aansluiting maar ook met een slimme besturing. Deze processor unit mengt het water naar de door u gekozen temperatuur, dit gaat op de graad nauwkeurig waardoor bij programma’s met ingestelde temperatuur die lager is dan de temperatuur van het warme water. Daarnaast controleert de machine de belading, de machine zal minder water innemen bij een kleinere belading.

Besparing

U bespaart dus niet alleen op kosten door het gebruik van warm water inname, uw wasprogramma zal ook sneller klaar zijn en de consumptie van water is ook minder dan bij een andere wasmachine.

Prijs indicatie 10 kg wasmachine met warmwater en koudwater aansluiting incl. bijverwarming

Is al leverbaar vanaf € 1450,00

Goedkoop drogen met een gasverwarmde droger

Wilt u ook goedkoop en duurzaam drogen dan heeft Goud Laundry Solutions uiteraard ook de gasverwarmde drogers voor u beschikbaar. Drogers met gasverwarming zijn goedkoper in gebruik en sneller met het droogproces

Prijs indicatie 8 kg gasverwarmde droger

De gasverwarmde drogerz zijn  al leverbaar vanaf € 750,00

Geplaatst op: 20 november

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');