De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - Wassalon en droogkuis in Belgie here we come

Archief

Wassalon en droogkuis in Belgie here we come

Professionele wasmachines en droogkasten Belgie voor wassalons en droogkuizen versterk ons team

Goud Laundry Solutions gevestigd in Klaaswaal net over de grens bij Antwerpen is al bijna 25 jaar actief in de wassalon / wasserij sector. Wij zijn importeur van diverse grote industriële merken waarvan wij de verkoop, onderhoud en service verzorgen.

Goud Laundry Solutions komt naar België

Hoewel wij reeds op de Belgische markt actief waren konden we ons met bepaalde merken van Alliance Laundry Systems niet verder ontwikkelen op de Belgische markt i.v.m. afspraken met dealers op de Belgische markt. Eind 2015 waren wij reeds in gesprek met ander bedrijven binnen Nederland om een landelijk netwerk voor Nederland te bewerkstelligen. Omdat wij steeds meer vraag krijgen vanuit Belgie willen wij ons met onze nieuwe merken ook op de Belgische markt verder gaan uitbreiden.

Wij zoeken u als zelfstandig ondernemer

Een uitdaging binnen een grote afzetmarkt die kwaliteit en kostprijs hoog in het vaandel heeft staan dat zijn binnenkort uw klanten. Wilt u naast uw huidige werkzaamheden de verkoop van industriële apparatuur aanpakken met een goed verdienmodel. Dan zijn wij uw juiste partner om mee samen te werken.

Verschillende overeenkomsten zijn mogelijk

U zoekt uitdaging en verkopen zit in uw bloed maar service dat laat u liever aan ons over, geen probleem wij hebben momenteel een service team paraat met meer dan 7 technische mensen en 5 commerciële mensen die u bij kunnen staan.

U wilt verkopen maar daarnaast ook de service op u nemen binnen uw organisatie. Fantastisch wij zorgen voor een gedegen opleiding voor u en uw personeel. Telefonische ondersteuning en 24 hour part service.

U bent technisch onderlegd en dat vindt u leuk om te doen voor uzelf, wij hebben zeer regelmatig service en onderhoudswerkzaamheden waarmee wij u na een gedegen opleiding graag in ons netwerk willen opnemen.

België is een groeimarkt

In Belgie zijn zeer veel groei mogelijkheden maar wordt de markt door 1 grote fabrikant beheerst. Binnen die grote organisatie wint het financiële plaatje van kwaliteit. Onze fabrikanten die allen gevestigd zijn binnen Europa leveren wel de kwaliteit die de klanten verwachten. Klanten willen geen machines die gemaakt zijn voor 25.000 werkuren. Klanten willen kwaliteit en vakmanschap, samen zorgen wij dat de Laundry markt binnen Belgie en Nederland gaat veranderen in ons voordeel.

Communautaire leveringen vanuit Nederland

Doordat wij u vanuit Nederland zullen gaan bedienen heeft u als voordeel dat de BTW niet betaald hoeft te worden. Dit geeft u een grotere draagkracht

Krachten bundelen kosten besparen

Door een samenwerking aan te gaan met onze groep kunnen wij u garanderen dat u tegen zeer gunstige prijzen apparatuur kan aanbieden aan uw klanten. In onze groeiende organisatie zitten nu 5 sales managers die gemiddeld al zo’m 20 -25 jaar in de wasserij sector actief zijn. Onze technische medewerkers zitten gemiddeld al zo’n 18-25 jaar in het vak. En uiteraard hebben we 2 jongere monteurs die inmiddels de smaak te pakken hebben.

Never change a winning team

Een prachtig motto dat wij nooit zullen vergeten, wilt u ook ons prachtige maar vooral zeer ervaren team op zelfstandige basis komen versterken. Wij heten u welkom. Graag gaan wij met u in gesprek over de gunstige voorwaarden binnen onze groep.

Waaruit bestaan onze professionele wasapparatuur

Onze apparatuur bestaat uit industriële wasmachines en droger met een inhoud van 6,5 KG t/m 120 KG inhoud. De wasmachines zijn leverbaar met muntbediening en met normale bediening. De meertalige goed uitleesbare displays bieden de klant duidelijke informatie. Maar ook hebben wij een groot assortiment aan Medische wasmachines / Barrier washers

Professionele droogkasten

Onze nieuwste lijn wasdrogers zijn leverbaar met gasverwarming, elektrisch verwarming of stoom verwarming. De speciale ECO line drogers zorgen voor besparing van energie en de diverse bedieningsunit bieden een alle mogelijkheden. Of u nu alleen maar tijdgestuurd wil drogen of een zeer uitgebreide besturing met restvocht meting zoekt het is er allemaal

Professionele mangels

Door onze grote inkooporganisatie en uitgebreide expertise leveren wij gasverwarmde mangels, stoommangels en elektrische mangels en deze beginnen met een rol van een 1 meter met een roldiameter 25 cm maar wij leveren ook complete mangelstraten met insteek-mangel-vouwers waarbij rollengte van 4 meter geen uitzondering vormen.

Interesse maak snel een afspraak

Heeft u interesse wij zijn op zoek naar bedrijven in geheel Belgie maar ook in Nederland zoeken wij nog enthousiaste ondernemers. om ons merk te komen versterken.

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen of een email sturen naar:

andre@goudlaundry.nl

Telefonisch zijn wij o.a. bereikbaar op nummer:

+31- (0)186-576050

Met vriendelijk groet:

Andre Goud

Goud Laundry Solutions

Paukenslag 1

3286TD KLAASWAAL

THE NETHERLANDS

Algemeen directeurProfessionele wasmachines en droogkasten Belgie voor wassalons en droogkuizen versterk ons team

 

 

 

 

Geplaatst op: 19 februari

Contactformulier

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');