De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - Onafhankelijke leverancier

Archief

Onafhankelijke leverancier

vloeibare zeepdosering laundry expert van goud laundry solutions

Een onafhankelijk advies is zeer belangrijk als het gaat om levering van wasserijapparatuur. Goud Laundry Solutions is leverancier van Unimac en SpeedQueen bedrijfswasapparatuur. Indien u uw wasserij deels of geheel wilt vernieuwen geven wij u een passend advies als het gaat om de apparatuur en randapparatuur die het best bij uw wensen aansluiten. Kies dus onafhankelijke zeepleveranciers en een onafhankelijke leverancier voor wasapparatuur zoals wij dat doen.

Een goed en deskundig advies

Naast de industriële wasmachines, drogers en mangels levert Goud Laundry Solutions uiteraard ook zeepdoseringspompen en kunnen wij uw randapparatuur verzorgen zoals boilers, stoomketels, ontharders en al uw leidingwerk verzorgen. Een compleet turnkey project behoort ook tot de mogelijkheden.

Waarom wij geen vloeibare zeepproducten leveren van 1 bepaald merk

Het antwoord op deze vraag is vrij simpel.Indien Goud Laundry Solutions zich contractueel zal vastleggen met 1 zeepleverancier zouden wij u niet meer kunnen voorzien van een eerlijk advies. Zo zijn er zeepleveranciers die totaal niet geschikt zijn voor WETCLEANING en andere zeepleveranciers zijn niet geschikt voor levering aan wassalons of veel te duur. Vanwege onze jarenlange ervaring in het leveren en installeren van automatische zeepdoseersystemen kunnen wij u voorstellen aan de diverse zeepleveranciers en kunt u het juiste product tegen de beste prijs kiezen.

Machines programmeren met programma’s op maat

De wasapparatuur kan worden voorzien van programma’s die wij op maat voor u maken, dit gaat in overleg met u en met de zeepleverancier. Hierbij speelt ons onafhankelijk advies weer een grote rol. Bedrijven die zowel de wasapparatuur als de wasmiddelen aan u verkopen proberen een zo hoog mogelijke dosering aan uw wasproces toe te voegen. Immers dat is inkomsten voor die leverancier. Bij Goud Laundry Solutions kijken wij in uw belang naar de doseringen.

Voorbeelden uit de praktijk

Een zeer grote leverancier van zeepproducten heeft bij een klant een zeepinstallatie aangelegd, voorheen draaide deze klant alleen met warmwater en koudwater dosering en was er maar een beperkte overwas. De nieuwe zeepleverancier kwam bij de klant met een voorstel dat het allemaal goedkoper kan. Na een maand werd Goud Laundry Solutions gevraagd naar een advies omdat de energie rekening nogal hoger uitviel dan voorheen. Na controle van de programma’s bleek dat de zeepdoseringen na 3 bezoeken van de zeepleverancier extreem verhoogd waren en nog steeds geen goed resultaat opleverde. Daarnaast had de zeepleverancier ook de bij verwarming van de machine ingeschakeld. Conclusie:

  • Meer zeepverbruik dan bij de vorige zeepleverancier
  • Een hogere energie verbruik door inschakelen elektrische bijverwarming
  • Meer overwas ondanks 2 voorgaande maatregelen

Goud Laundry Solutions gaf dit als kennisgeving aan de klant, waardoor deze zijn conclusies heeft getrokken. Indien u dit met een zogenaaamde “totaalleverancier” zou doen heeft u geen mogelijkheid op een second opinion.

Vaste contracten voor afname zeep

Vaak zullen grote bedrijven u benaderen voor langdurige contracten. Uiteraard zijn dergelijke contracten gewoon te doorbreken indien de leverancier niet voldoet aan de gemaakte afspraken bij verkoop. Zoals de dosering per kilogram of door slecht behaalde resultaten van uw textiellinnen.

Welke zeepsoorten zijn er in de markt verkrijgbaar

In het algemeen kunnen we de zeepproducten onderscheiden in vijf categorieën  waarmee wij iedere branche kunnen voorzien van een specialistisch advies voor industriële zepen.

  • Vloeibare wasmiddelen
  • Wasmiddel in poederproduct
  • Stijfelproducten
  • Detacheermiddelen
  • Impregneermiddelen zoals waterafstotenproducten, brandvertragend end.

Een eerlijk advies vergeet het maar

Indien een leverancier zich contractueel vastlegt met 1 zeepleverancier dan kunt u er vanuit gaan dat een eerlijk advies niet meer aan de orde van de dag is. De zeepleverancier zal u alleen nog maar wasapparatuur adviseren van de leverancier die zich contractueel heeft vastgelegd met zijn producten. En de zogenaamde “totaalleverancier” zal u zoveel mogelijk van het wasmiddel willen verkopen met extra hoge doseringen omdat ze hiermee een verdienmodel hebben opgezet.

Bent u niet tevreden over uw huidige wasresultaat

Er zijn in Nederland genoeg zeepleveranciers die u kunt vergelijken met elkaar. Wij denken graag met u mee over de geschikte wasapparatuur en droogapparatuur met de daarbij behorende zeepinstallatie en kunnen u voorzien van een eerlijk advies.Laat u zich niet meeslepen door speciale finance producten waarbij u verplicht wordt om voor langere tijd aan bepaalde producten te binden. Neem vandaag nog contact met ons op voor passend en een vrijblijvend advies

Ook voor het automatiseren van uw wasapparatuur met zeepdoseringsunits bent u bij ons aan het juiste adres.

seko pompen      seko smart pomp vloeibare zeep

met vriendelijke groet,

Group Sales Manager

Andre Goud, Goud Laundry Solutions

Geplaatst op: 8 december