De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - Laundry Experience Event Dutch Laundry Group

Archief

Laundry Experience Event Dutch Laundry Group

laundry experience event dutch laundry group

17 en 18 maart organiseerde Vematex in samenwerking met de brancheverenigingen FTN (Textielservice) en Netex (Textielreiniging) het Laundry Experience Event 2017 bij Wasserij Lavans BV in Helmond.

Dutch Laundry Group

In 2019 nemen wij geen deel aan de Laundry Experience omdat wij onze klanten graag onze apparatuur in werking willen laten zien bij een van onze eigen workshops of bij een bezoek van een van onze fabrikantenvan de allernieuwste apparatuur die er momenteel leverbaar is. Wij zullen u diverse apparatuur werkend laten zien op het gebeid van reinigen,drogen, strijken en vouwen.

Een groot assortiment dus keuze genoeg

Het assortiment van Dutch Laundry Group is enorm en goed voor een totaalpakket voor u als stomerij, wasserij of wasalon. Wij bekijken continue naar kwaliteitsproducten en gaan dan in gesprek de fabrikanten. De producten komen bij Dutch Laundry Group alleen maar in de folder als het voldoet aan de allerstrengste normen.

Wassen:

Industriële wasapparatuur met een inhoud van 6 kg t/m 200 kg

Wetcleaning met een inhoud van 8 kg t/m 120 kg

Drogen met een inhoud van 8 kg t/m 200 kg

Mangelen vanaf een rol lengte 1 meter t/m 4 meter lang

Reinigen met reinigingsmachines met Multi-Solvent NR.1 op de markt

Afwerkapparatuur zoals Shirtfinishers, broekentoppers, persen end.

Zeeppompen 1 pomps tot hele complexe zeeppompsystemen

Kortom Dutch Laundry Group gevestigd door heel Nederland heeft voor u alles wat u maar zoekt op het gebied van reiniging.

Neem contact met ons op:

info@dutchlaundrygroup.nl

 

 

 

Geplaatst op: 24 februari

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');