De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - Goud Laundry Solutions op Horecava

Archief

Goud Laundry Solutions op Horecava

Horecava 2017 het is weer bijna zover.

horecava-2017-dutch-laundry-group

Goud Laundry Solutions is samen met de gehele Dutch Laundry Group aanwezig met een grote stand tijdens de Horecava in Amsterdam.

Van 9 – 12 januari kunt u ons vinden op stand nummer 03.224 direct naast Miele.

Diverse apparatuur

Door onze veelzijdigheid aan merken en diversiteit aan professionele apparatuur heeft u een perfect overzicht wat wij leveren.

Betere kwaliteit

Wij kunnen u laten zien waarom u nou juist moet kiezen voor ( DLG ) Dutch laundry Group. De Dutch Laundry Group koopt alleen apparatuur in die voldoet aan de strenge eisen binnen onze groep, dit in tegenstelling met een fabrikant die in diverse landen een divisie heeft en die verplicht zijn om de apparatuur te verkopen die op dat moment voorhanden is.

Prijsverhouding

Doordat wij onze overhead waar het kan zo laag mogelijk houden en onze inkoopafspraken met onze verschillende fabrikanten continue monitoren kunnen wij u een zeer scherpe prijs aanbieden. Meer betalen voor een specifieke merknaam is niet meer van deze tijd. Wij zorgen dat u de beste kwaliteit machines geleverd krijgt voor de allerlaagste prijs.

Service door heel Nederland en België

Binnen DLG Dutch Laundry Group hebben wij een behoorlijk aantal service monteurs lopen die u kunnen helpen met een eventuele storing aan uw apparaat. Door de goede sfeer binnen onze bedrijven hebben wij ervaren monteurs met gemiddeld meer dan 20 jaar ervaring in deze branche.

Onderdelen

Heel vaak horen wij van klanten die bij andere merken hun machines hebben gekocht dat de prijs van de onderdelen veel te hoog zijn. Er zijn concurrent bedrijven die u een service contract voorschotelen waarbij de arbeid zeer laag is. Vervolgens verschijnen er leerling monteurs bij u op de werkvloer die met hun stageproject bezig zijn. Volledige uurtarieven worden berekend en de juiste technische kennis is niet aanwezig. Onderdelen worden teveel of onnodig periodiek vervangen waarvoor u een fikse rekening van ontvangt.

Dutch Laundry Group

Binnen DLG Dutch Laundry Group zijn wij heel duidelijk en transparant, als wij iets constateren zullen we dit altijd in overleg met u doen. Zo weet u waar u altijd waar u aan toe bent zonder vervelende verrassingen achteraf.

Dutch Laundry Group staat voor kwaliteit, ervaring, goede prijzen, en snelle service.

neem contact met ons op:

info@dutchlaundrygroup.com

horecava-2017-dutch-laundry-group

Geplaatst op: 22 november

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');