De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - Beurs Texcare Shanghai in China

Archief

Beurs Texcare Shanghai in China

texcare shanghai 2015

Goud Laundry Solutions is samen met Wasserij Service Delft aanwezig op de Texcare in Shanghai. De beurs begint op 24 november 2015 t/m 27 november 2015Wilt u ook graag eens zien hoe het er in China en Shanghai aan toe gaat. Wij nodigen u graag uit op de stand van Alliance Laundry Systems om onze merken Unimac en SpeedQueen te bekijken maar ook de merken Ipso en Primus zijn aanwezig. Ook op de stand van Lapauw waar u alles kunt zien van de Medicare machines maar uiteraard ook over de veelzijdige mangels.

U vliegt al naar Shanghai voor €500,- rechtstreeks met KLM
Maak er een leuk uitje van en doe de stedentrip en bezoek de beurs bijvoorbeeld op vrijdag.
Er is genoeg te doen en te zien, laat het ons weten als u ook komt.

Reis met ons mee en doe ook wat stedentrips…

Leuke stedentrips:
Suzhou 1/2 uur met de hoge snelheidstrein
Neem de hogesnelheidstrein naar Suzhou (苏州)
De historische binnenstad is wereldberoemd door de vele kanaaltjes, schilderachtige witte huisjes en overweldigende siertuinen. Bezoek zeker een of enkele van deze tuinen

Nanjing 2 uur met de hoge snelheidstrein
Nanjing, Dit is de oude hoofdstad van China en je kunt er onder meer terecht voor het gigantische mausoleum van de Hongwu-keizer, de stichter van de Ming-dynastie (1368-1644). In Nanjing staan de stadsmuren verder nog grotendeels overeind en ook vind je er een aantal prima historische musea.

En vergeet natuurlijk niet dat in Shanghai ook genoeg te zien is en als je van winkelen houdt neem dan je vrouw mee.

De grootste en bekendste winkelstraat van Shanghai is Nanjinglu. Met elke dag opnieuw meer dan een miljoen bezoekers is het zelfs een van de drukste winkelstraten ter wereld. Met name het oostelijk deel, dat grotendeels een voetgangerszone is en loopt van de rivier tot het Volksplein, staat bomvol met enkele van de grootste en bekendste warenhuizen van de stad. Toch zijn de prijzen heel behoorlijk, aangezien de echt dure winkels de laatste jaren allemaal hun toevlucht hebben gezocht naar meer exclusieve winkelcomplexen in de nieuw uit de grond gestampte delen van de stad. Bij het Volksplein loopt de straat nog enkele kilometers verder naar het westen. Hier heb je zelfs een stukje straat waar je peperdure sportwagens kunt kopen. Ook staan hier telkens grote warenhuizen, maar deze worden af en toe ook afgewisseld met kantoorgebouwen. De straat eindigt bij de Jing’antempel.

 

Geplaatst op: 3 november

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');