De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - Laundry Experience Event 2017

Archief

Laundry Experience Event 2017

Laundry Experience Event 2019: Goud Laundry Solutions is niet aanwezig omdat wij u graag alle apparatuur in werking willen laten zien.

Goud Laundry Solutions Dutch Laundry Group samen staan we sterk

De kracht van de Dutch Laundry Group is de enorme vakkennis die verschillende bedrijven samen tot 1 groep hebben gebundeld. De voordelen voor u als klant zijn hierdoor ook direct merkbaar. Doordat er bij de Dutch Laundry Group een grotere inkooporganisatie is dan bij de kleinere leveranciers in Nederland staan wij sterker bij onze fabrikanten waardoor wij gunstige leveringsvoorwaarden kunnen bedingen. Een landelijke dekking betekent snellere interacties tegen lagere tarieven. Goedkoper inkopen betekent ook goedkoper verkopen waardoor u direct mee profiteert. Betrouwbaar door een samenwerking van meerdere solide bedrijven blijft u verzekerd van de allerbeste service.

TOLON

Naast de reinigingsmachine van MULTI-TEX presenteren wij u ook de TOLON industrièle wasmachines en drogers. De krachtige wasmachines en drogers van TOLON zijn al leverbaar vanaf 10 KG t/m 120 KG. De industriële drogers zijn uitgevoerd met sliding doors. Bekijk met uw eigen ogen hoe robuust deze machines zijn opgebouwd en maak kennis met het slimme bedieningssysteem dat zeer eenvoudig is te bedienen. Ook aan afwerkapparatuur is gedacht we kunnen helaas niet alles prijsgeven maar aan interactie zal u niets ontbreken op de stand van de Dutch Laundry Group

ONAFHANKELIJKE LEVERANCIER, LANDELIJKE DEKKING

Dutch Laundry Group vindt het belangrijk om zich te richten op de apparatuur die wij leveren. Daarom vinden wij het belangrijk om onafhankelijk te blijven van iedere zeepleverancier in de markt. Wij leveren de apparatuur en u bepaald zelf welke zeepleverancier u in huis haalt. Zo kunt u uw reinigingsproducten zelf of in overleg samenstellen geheel naar uw wensen en uiteraard bent u op deze manier ook voordeliger uit. Uiteraard kunnen wij u wel bijstaan met de contacten en advies van de diverse zeepleveranciers.

Zeepdosering

Uiteraard kunnen wij wel uw automatische zeepdosering verzorgen. Of u nu een slangenpompje zoekt, memebraam of venturi bij Dutch Laundry Group hebben we hele kleine en hele grote installaties. Vaak is het voor u voordeliger om de installatie via een zeepfabrikant in bruikleen te nemen. Uiteraard betaald u dit dan wel weer terug in uw produkten.

Een eerlijk en betrouwbaar advies en geheel onafhankelijk dat is de Dutch Laundry Group

 

 

 

Geplaatst op: 1 maart

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');