De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - Goud Laundry Solutions is proud member of DLG Dutch Laundry Group

Archief

Goud Laundry Solutions is proud member of DLG Dutch Laundry Group

dutch laundry group dlg

Dutch Laundry Group   DLG

Your partners for new Laundry Equipment

Van harte welkom bij de Dutch Laundry Group  (DLG)

De Dutch Laundry Group is een initiatief van 2 gerenommeerde bedrijven die samen al zo’n 100 jaar actief zijn binnen de wasserij, wassalon en stomerij sector.

  • Goud Laundry Solutions gevestigd in Klaaswaal (Rotterdam)  telefonisch                                                 
  • Wasserij Service Delft gevestigd in Delft ( Den Haag)                                    

Tevens hebben wij service partners en commerciële partners die gevestigd zijn in Maastricht, Eindhoven, Deventer en Zwolle.

Heeft u ook interesse laat het ons weten, wij zijn altijd op zoek naar zelfstandige ondernemers waarmee wij kunnen samenwerken.

Nederland en België, maar eigenlijk over de gehele wereld

Ook in België is de Dutch Laundry Group actief met diverse partners zowel commercieel als technisch.

Zelfs wereldwijd zijn wij actief, denk hierbij aan nieuwbouwprojecten voor hotels, offshore, scheepvaart maar ook wasserijen, stomerijen en ziekenhuizen die kiezen voor onze expertise.

Momenteel zijn wij bijvoorbeeld bezig met een aantal grote projecten in het Midden Oosten.

Wat zijn uw voordelen om te kiezen voor 1 van onze partners uit onze groep

Kiest u voor 1 van onze partners dan krijgt u de expertise van allemaal er gratis bij. Door onze nauwe samenwerking bundelen wij onze expertise bij ieder project.

Veilig en vertrouwd

Wij hebben heel wat bedrijven zien komen en gaan. Nieuwe bedrijven komen erbij groeien heel hard, maar de organisatie erachter blijkt vaak niet bestand tegen een recessie. Deze bedrijven verdwijnen weer snel van de markt en als u apparatuur bij een van deze bedrijven heeft gekocht zit u met een bedrijf vol apparatuur waar geen leverancier meer van is.

Merken die zomaar ophouden met bestaan

Binnenkort zijn er een aantal merken die verkocht worden door de concurrent, die niet meer door de fabrikant worden verkocht. De leverancier vertelt u hier uiteraard niets over maar u zit met apparatuur waarvan het merk niet meer te koop is. U begrijpt natuurlijk dat de waarde van deze apparatuur enorm daalt omdat deze in de markt niet meer aantrekkelijk is om terug te kopen.

Dit gebeurt veel bij fabrikanten met meerdere merken onder zich.

Goede service

Bij de Dutch Laundry Group bent u verzekerd van een goede service en een landelijke dekking. Ervaren monteurs en adviseurs staan tot uw beschikking.Wij werken bewust niet met stage plekken en ook niet met leerlingen die werken en leren combineren.

Waarom niet?

Uw apparatuur is te belangrijk en te kostbaar om stil te staan, vaak worden leerlingen ingezet tegen het volle uurtarief en uiteindelijk betaald u de prijs doordat er verkeerde onderdelen worden vervangen of juist worden beschadigd.

Samenwerking

Meerdere bedrijven die een krachtige samenwerking zijn aangegaan maar wel zelfstandig een eigen bedrijfsbeleid voeren. Dat is de kracht van de Dutch Laundry Group.

Gezamenlijk inkopen betekent goedkoper verkopen

Doordat onze bedrijven gezamenlijk inkopen hebben wij gunstige voorwaarden bij onze fabrikant, zijn wij een belangrijker aanspreekpunt en hebben wij meerdere merken in onze portefeuille.

Alleen het allerbeste van onze fabrikanten dat is wat wij willen. Wij gaan regelmatig op bezoek bij onze fabrikanten die allen gevestigd zitten in Europa. Wij bekijken de kwaliteit van de producten en zo nodig geven wij aan wat er eventueel aangepast dient te worden. Door onze jarenlange ervaring met industriële wasmachines, drogers, mangels, afwerkapparatuur en chemisch reiniging weten wij precies wat de wensen van onze klanten zijn.

Kwaliteit en verantwoord produceren

Uiteraard kijken we bij onze fabrikanten niet alleen naar het eindproduct maar ook naar de werkwijze en naar de arbeidsvoorwaarden van het personeel. Dutch Laundry Group doet geen zaken met bedrijven waar sprake is van slechte arbeidsvoorwaarden, kinderarbeid of waar er sprake is van gevaarlijke situaties.

Innovaties en energiebesparing

Apparatuur moet innovatief zijn en wij verwachten van onze fabrikanten dat ze er alles aan doen om machines met de allernieuwste technieken die uiteraard uitvoerig zijn getest uit te voeren.

Het resultaat is dat u erop mag vertrouwen dat wij alleen de allerbeste apparatuur leveren.

Innovaties zorgen ervoor dat apparatuur zuiniger met energie omgaan dan apparatuur die geleverd wordt door onze concurrenten.

Maak daarom een afspraak met 1 van onze collega’s die vertellen u graag over de kwaliteit en energiebesparing van onze apparatuur.

 

Geplaatst op: 8 juni

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');