De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Service en reparatie

Service en reparatie

service en reparatie bedrijfswasmachines

Goud Laundry Solutions heeft een eigen landelijke service dienst en partner service bedrijven gevestigd door heel Nederland. De grootste voorraad onderdelen van Nederland vindt u bij ons in het magazijn tegen zeer scherpe prijzen. Ook voor oudere machines kunnen wij in de meeste gevallen het onderdeel uit voorraad leveren.Onze servicedienst is in de avonduren en in het weekend bereikbaar. Wel raden wij u aan om buiten kantoor tijden even telefonische een afspraak te maken.

24/7 service dienst

Voor spoedgevallen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij proberen altijd eerst samen met u telefonisch de storing te verhelpen. Dit gebeurt door vakbekwame monteurs die hun vak verstaan. Uiteraard gaan wij ook met onze tijd mee en kunt u 24/7 via email of whatsapp uw vragen stellen eventueel begeleid met een foto van de situatie. Deze diensten bieden wij gratis aan. Voor opgehaalde goederen berekenen wij ook geen extra kosten, alleen servicebezoeken brengen wij in rekening.

Onze servicewagens zijn voorzien met de meest voorkomende onderdelen en met de profesionele gereedschappen om een eventuele storing te verhelpen. Dit in combinatie met een goede service monteur bent u snel weer geholpen.

Onderhoudsbezoeken

Uiteraard is het mogelijk om voor uw apparatuur een onderhoudscontract af te sluiten. Aan de hand van uw gebruik plannen wij een halfjaarlijkse of jaarlijkse onderhoudsbeurt. Met een onderhoudscontract krijgt u korting op het arbeidstarief en op de onderdelen. Niet tevreden over uw huidige leverancier? Goud Laundry Solutions neemt graag uw huidige contract over. Wij houden van transparantie en geven u altijd vooraf inzicht van de te maken kosten.

Merken en onderdelen

Goud Laundry Solutions is leverancier van de merken Unimac & SpeedQueen. Tevens hebben wij ook een grote voorraad onderdelen van Cissell. Met topmerken SpeedQueen & Unimac behoort heeft onze amerikaanse fabrikant Alliance Laundry Systems zich bewezen tot de grootste leverancier van professionele wasapparatuur. Deze positie is verder versterkt door overname van andere merken als Huebsch, Cissell en Ipso en recentelijke Primus. Goud Laundry Solutions heeft regelmatig gebruikte wasmachines, drogers en mangels van de volgende merken op voorraad: Ipso, Unimac, SpeedQueen, Primus, Miele, Electrolux, Lavamac, Huebsch en vele andere merken. Ook voor onderdelen en professioneel onderhoud kunt u bij ons terecht.

Contactformulier

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');