De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - De ideale wasserij beschikt over de beste apparatuur

Archief

De ideale wasserij beschikt over de beste apparatuur

ideale-wasserij-dutch-laundry-group

Alles draait om een strak resultaat.

Een goede mangel is essentieel binnen uw wasserij / wassalon of uw in – huis wasserij. Uw klanten of dit nu gaat om hotels, restaurants of wellicht uw klanten zelf beoordelen u op de kwaliteit van het textiel.

Goud Laundry Solutions

U zoekt alleen het beste van het beste en daar kunnen wij u mee van dienst zijn. Als geen ander levert, plaats en onderhoud de Goud Laundry Solutions het gehele assortiment voor uw bedrijf.

Industriële / professionele wasmachines

Om te beginnen met een zeer grote range aan industriële wasmachines met een inhoud vanaf 6,5 kg t/m 120 kg maar wij leveren zelfs machines tot en met een inhoud van 500 kg. Industriële machines die vrijwel allemaal geschikt zijn voor WETCLEANING. Hiermee onderscheiden wij ons van alle andere merken. Uiteraard zijn items als frequentiebesturing, zeepdosering, programmeer software, usb poort aansluiting, stilstaand vullen en leeglopen voor WETCLEANING allemaal inbegrepen.

Industriële / professionele drogers

De industriële en professionele drogers zijn gelijk in range met de wasmachines deze worden aangeduid met dezelfde inhoud. Er is voor u reeds rekening gehouden dat de inhoud van de trommels een factor 2 / 2,1 keer zo groot zijn als die van de wasmachines. Dit is nodig om een goed droog resultaat te behalen. Drogers met de modernste technologie en als enige beschikken onze drogers over het energiezuinige recirculatie systeem gecombineerd met smart restvochtsensor, standaard roestvrijstalen trommel met variabele snelheid, handige filterlade aan de voorzijde van de machine of een filter deur met handig kijkvenster, fast cooldownklep, soft-touch trommel, drogers met sliding doors, etc. etc…..

Industriële / professionele mangels

Afhankelijk van uw aanbod aan was hebben wij verschillende soorten mangels van klein tot zeer groot. Dutch Laundry Group levert al mangels met een rollengte vanaf 1 meter maar wij kunnen u mangels leveren tot een lengte van maar liefst 4 meter. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij samen met u de perfecte mangel samenstellen die geheel naar uw wens is. Mangels met of zonder insteek, een verlengd invoerbed, een doorvoermangel of juist een mangel die tegen de muur staat. Maar ook leveren wij mangels die slechts door 1 persoon te bedienen zijn. Deze mangels pakken uw lakens automatisch van u aan en doen zelf de rest. Al uw lakens worden automatisch gestreken, gevouwen en zullen gestapeld aan de zijkant weer retour komen.

Reinigingsmachines

Er zijn heel wat reinigingsmachines op de markt die komen en gaan. Er zijn merken die in het verleden een goede naam hebben opgebouwd maar helaas niet meegegaan zijn met hun tijd. Het tijdperk van milieu onvriendelijke producten ligt achter ons. De overheid gaat steeds verder met het beperken van het gebruik van chemicaliën zoals PER. Maar ook uw gezondheid is belangrijk. U wilt toch ook na al die jaren hard werken genieten van een mooie oude dag en geen aandoeningen hebben van schadelijke producten.

Multi-Tex reinigingsmachines Multisolvent

De meest verkochte machine op de Nederlandse markt is de Multisolvent reinigingsmachine van Multi-Tex. MultiTex heeft de allerbeste filtertechniek van alle reinigingsmachines die momenteel leverbaar zijn. Daarnaast is het gebruik van distilleer overbodig, dit bespaart u energie, water en vooral de kosten op reinigingsproducten. Door een goede filtertechniek in combinatie met ozon-reiniging is uw vloeistof geheel bacterie vrij. Klanten die al meer dan twee jaar met onze machines werken kunnen dat bevestigen. Producten waar onze klanten momenteel mee draaien zijn o.a. HiGlo, Silicone KWL end. Testen zijn er met de producten als Sensene en Intense.

Wij nemen u graag mee voor een test bij een van onze klanten in Nederland.

Onafhankelijk

Als leverancier van apparatuur willen wij altijd onafhankelijk zijn van leveranciers van zeep en reinigingsproducten. Zodra een leverancier van apparatuur zich koppelt aan een leverancier van reinigingsproducten is er geen sprake meer van een eerlijk en goed advies.

Volledig gecontroleerd proces

Een uitmuntend resultaat behaalt u alleen uit een volledig gecontroleerd proces. Hierbij spelen een aantal factoren een rol.

  • De keuze van uw wasmachines
  • De keuze van uw drogers
  • De keuze en gebruik van uw reinigingsproducten
  • En uiteraard uw servicepartner

Samen met u en uw zeepleverancier kunnen wij uw apparatuur voorzien van de programma’s die uw zaak tot een succes maken.

Dutch Laundry Group

een samenwerkingsverband van meerdere bedrijven met in totaal meer dan 100 jaar ervaring in de wasserij en stomerij branche.

Neem contact met ons op als u uw bedrijf ook tot een succes wil maken.

met vriendelijke groet,

Andre Goud, Hans van Dorp

telefoon: 0186-576050

email: info@dutchlaundrygroup.com

 

Geplaatst op: 20 januari

Contactformulier

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');