De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - Goud Laundry Solutions

Archief

Goud Laundry Solutions

goud laundry solutions logo

Veel van onze klanten vragen aan ons wie is Goud Laundry Solutions.

goud laundry solutions logo

Distributie netwerk

Goud Laundry Solutions is officieel importeur en distributeur voor de merken SpeedQueen en Unimac voor Nederland en Belgie. Maar ook voor export projecten kunt u bij Goud Laundry Solutions terecht. Wij zijn gevestigd in Klaaswaal en plaatsje dat vlakbij de wereldhaven Rotterdam is gelegen, maar ook vlakbij de havens van Antwerpen. Door onze gunstige ligging in de Randstad kunnen wij scherpe voorrij tarieven hanteren. Goud Laundry Solutions heeft een groot netwerk van service partners en is altijd op zoek naar extra verkooppunten van onze apparatuur.

Afspraak

Maak eens een afspraak met onze verkoopadviseur voor de wederverkoop van onze professionele wasapparatuur en professionele wasdrogers er zijn bijvoorbeeld al gasverwarmde drogers met een capaciteit van 8 kg.

 

Geplaatst op: 3 november

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');