De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - Ozonkast voor ontsmetten van kleding en voorwerpen

Archief

Ozonkast voor ontsmetten van kleding en voorwerpen

Het zal nog wel een tijdje gaan duren voordat we verlost zijn van het coronavirus COVID19. Mogelijk zal dit virus ook nooit meer uit onze samenleving verdwijnen.

De volgende fase van Corona

De samenleving zal langzamerhand weer op gang gaan komen, samen kunnen we ervoor zorgen dat er een gepaste afstand met andere mensen. Dit zal heel moeilijk gaan worden maar samen een Grieks drankje uit een glas drinken zal er hoogstwaarschijnlijk niet meer inzitten.

Maar hoe gaan we het doen bij de sportclub, op school, op kantoor, restaurant, sauna of in het café? We moeten dit samen oplossen en zullen best wel het een en ander gaan bedenken hiervoor en waar we kunnen zullen we er alles aan doen om artikelen te ontsmetten.

Na de onverwachte uitbraak van het virus bereiden we ons allemaal voor op de volgende fase. Nieuwe gewoonten en voorzorgsmaatregelen zullen deel uitmaken van ons dagelijks leven.

Voorzorgsmaatregelingen

Goud Laundry Solutions heeft op het gebied van ontsmetting een veelvoud van apparatuur die u hierbij enorm tot dienst kunnen zijn.

Ozon oftwel O3

Zo beschikken wij over een tal van Ozon apparatuur die u kunnen helpen om kleding en andere artikelen eenvoudig te ontsmetten.Ozon is de krachtigste natuurlijke anti-oxidant van de natuur.

Ozocab van Pony

Bijvoorbeeld de Ozocab van onze fabrikant Pony stelt u in staat om binnen een tijdsbestek van 15 – 20 minuten uw kledingstukken of andere voorwerpen te ontsmetten en te ontdoen van vieze luchtjes waardoor een goede hygiëne wordt gegarandeerd. Vuilvlekken end. worden niet verwijderd maar de Ozocab kan ook prima worden gebruikt voor of na het chemisch reinigen. ( Chemisch garandeert geen volledig ontsmetting maar verwijderd wel vlekken waardoor de Ozocab een perfecte aanvulling is voor de stomerij.

Ozocab op kantoor, theater of in de kleedkamer

Wanneer u de Ozocab in het bedrijf gebruikt kunt u deze natuurlijk prima inzetten om kleding te ontsmetten. Denkt u hierbij aan jassen, werkkleding, colberts, fietskleding, schoenen, dekbedden maar ook gebruiksvoorwerpen die u wilt ontsmetten of wilt ontdoen van vieze luchtjes.15-20 minuten en uw kleding is vrij van bacterie, virussen en vieze luchtjes.

Veilige ontsmetting

Ozon maakt een volledige en veilige ontsmetting van objecten en ambiances en het is in staat om bacteriën te vernietigen, virussen, schimmels, acarus ( mijten), schimmel en verwijder de meest hardnekkige geuren van stoffen zonder ze te beschadigen.

Een onbeperkt soort objecten kan worden ontsmet met OZOCAB: van de fietshelm, de leren tas, de bruidsjurken, skischoenen, sneakers tot grotere voorwerpen zoals babywiegjes, kussens,brandweerkleding, gewatteerde covers, maar ook mijten uit kussen en dekbedden die bij het wassen op lagere temperaturen niet worden verwijderd. Eigenlijk alles wat ontsmet en hygiënisch schoon moet zijn.

Corona systeem

OZOCAB maakt gebruik van het  Corona-systeem  (10 gr/h), gekenmerkt door een opmerkelijke kracht en snelheid van handelen, tijdens zowel de ozonproductiefase als de reductiefase. het Corona systeem heeft vele voordelen in vergelijking met andere systemen zoals de UV-straal methode.

CORONA SYSTEEM VOORDELEN – OZOCAB

 • Hoge ozonproductiviteit
 • Geen onderhoud, alleen filterreiniging
 • Zeer laag elektriciteitsverbruik
 • Ozonconcentratie 10 keer hoger dan het UV-stralensysteem
 • Levensduur van de coronacellen die meer dan 10 jaar mee kan gaan
 • Mogelijkheid om aan het eind van het programma de Ozon concentratie tot een veilige concentratie terug te brengen.

OZOCAB

 • De Ozocab is zeer gebruiksvriendelijk en kan overal worden geïnstalleerd.
 • De Ozocab is eenvoudig te onderhouden.
 • De Ozocab staat op wielen en kan eenvoudig worden verplaatst
 • De Ozocab werkt met een normale 230 volt stekker met randaarde en gebruikt weinig energie.
 • De Ozocab heeft meerdere programma’s en heeft geen luchtafvoer of aanvoer nodig
 • De Ozocab is voorzien van een PPM meter die de deuren alleen vrijgeeft bij een veilige concentratie

 

Het nieuwe normaal

Binnen het nieuwe normaal is deze #Ozocab niet meer weg te denken binnen uw organisatie. Of u een kantoor, kinderdagverblijf, chemie of energiecentrale heeft de Ozocab die op een eenvoudige en milieuvriendelijke manier ontsmet d.m.v. OZON. De OZOCAB zorgt er ookvoor dat de concentratie OZON ook weer wordt afgebroken en meet dit d.m.v. een PPM meter.

Heeft u interesse dan kunt u onderstaan contactformulier invullen of bellen of mailen.

Goud Laundry Solutions

0186-576050

info@goudlaundry.nl

         

Geplaatst op: 20 april

Contactformulier