De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - Betaal per Was

Archief

Betaal per Was

wasserette speedqueen invest wassalon

Betaal per Was is hét nieuwste wasconcept van Goud Laundry Solutions. U hoeft niet te investeren in professionele wasapparatuur, dat doet Goud Laundry Solutions voor u !

Betaal per Was van Goud Laundry Solutions

Wij leveren de benodigde machines, vervolgens bepaalt u de was- en droogkosten voor de klant en een deel van dat bedrag verrekent u met Electrolux.
Kies vandaag nog voor BetaalperWas van Goud Laundry Solutions

Hoe werkt Betaal per Was

U zoekt wasapparatuur, maar u wilt niet investeren, de oplossing wassen met Betaal per Was van Goud Laundry Solutions.

Hoe? Heel simpel!

We berekenen samen met u wat een wasbeurt gaat kosten.
Dit doen we op basis van:

• uw huidige wasbehoefte
• wasvariabelen, zoals; aantal wasdagen, aantal personen etc.
• Goud Laundry Solutions adviseert voor u de juiste machines conform uw situatie

 

Wat gebeurt er na uw aanvraag

Na ontvangst van uw aanvraag en na een positieve uitslag bij onze creditcheck, installeert Goud Laundry Solutions uw spiksplinternieuwe wasserij.

U kunt direct gaan wassen. En dat alles inclusief:

  • nieuwe en moderne wasserette zonder investering
  • plaatsen en aansluiten
  • 5 jaar garantie 
  • 5 jaar onderhoud
  • totale ontzorging
  • gratis wasconsult
  • directe return on investment


Geïnteresseerd?
Vul het contactformulier in en onze was-experts nemen contact met u op voor een gratis en geheel vrijblijvend advies op maat.

Goud Laundry Solutions en Alliance Laundry Systems

Goud Laundry Solutions en de fabrikant Alliance Laundry Systems toonaangevend…

Of het nu gaat om wassen op de camping, in een studentenwoning of in een grootwasserij mar ook offshore, marine, brandweer en voor al uw bedrijfskleding: Alliance Laundry Systems is wereldwijd dé toonaangevende producent, leverancier en adviseur van industriële wasserij- machines en oplossingen. Bedrijfs wasmachines, drogers en mangels.

Service


Met onze uitgebreide service en een compleet assortiment wasserijapparatuur voor uw bedrijf heeft Goud Laundry Solutions oplossingen op maat. Wij houden rekening met uw specifieke wensen en eisen. Wij richten elke wasserij tot in de perfectie in. Uw wensen gecombineerd met onze ervaring en expertise brengen uw wasserij tot stand. U treft de machines van Goud Laundry Solutions aan in hotels, de gezondheidszorg, de industrie, maneges, de recreatiesector, clean rooms, aan boord van schepen, bij commerciële textielverzorgers, stomerijen, wasserettes en alle andere marktsegmenten of deelsegmenten waar professioneel gewassen wordt.

Organisatie


Goud Laundry Solutions is importeur en leverancier van de merken SpeedQueen en Unimac deze merken maken deel uit van Alliance Laundry Systems. Allaince Laundry Systems is wereldwijd de grootste producent van bedrijfswasserij apparatuur. Laundry is all we do, dus produceren we in Europa geen machines voor de huishoudelijke markt. 

 

 

Geplaatst op: 23 november