De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - Onderdelen en accessoires online bestellen

Archief

Onderdelen en accessoires online bestellen

Onze speciaal ingerichte shop voor onderdelen en accessoires staat nu online. LAUNDRYPART.NL is uw webwinkel als het gaat om online veilig onderdelen bestellen voor diverse merken. Laundrypart.nl zal iiedere werkdag worden aangevuld met de meest aangevraagde artikelen. Ook kunt u een verzoek tot een onderdeel indienen zodat wij deze voor u kunnen plaatsen.

Extra online kortingen

De prijzen op LAUNDRYPART.NL zijn zeer gunstig en de meeste artikelen zijn voorzien van staffelkortingen. Meer artikelen van 1 soort is giigantische kortingen.

Heel veel merken

Steeds meer onderdelen van wasmachines, drogers, mangels en strijkijzers zult u tegen komen op laundrypart.nl maar ook veel voorkomende accesoires en zelfs apparatuur kunt u bij op de laundrypart.nl bestellen.

Betalen was nog nooit zo gemakkelijk

Wilt u betalen met ideal of creditcard of liever met 1 van de andere mogelijkheden. Veilig en snel op laundrypart.nl de webshop staat op een extra beveiligde server waar uw gegevens veilig zijn. En betalen gaat direct via de ING bank. Wilt u liever per overschrijving onder rembours betalen ook dat is geen enkel probleem. Bekijk hiervoor de voorwaarden op onze website.

http://www.laundrypart.nl

 

Geplaatst op: 21 augustus

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');