De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - Laundry services in heel Nederland UPDATED

Archief

Laundry services in heel Nederland UPDATED

cahnges alliance laundry systems

Al sinds november 2015 zijn wij in onderhandeling met diverse partijen in Nederland en België hoe we u als klant nog beter van dienst kunnen zijn. Binnenkort zullen wij u kunnen bedienen vanuit alle delen van het land. Maar niet alleen Nederland maar ook in België en in Duitsland kunnen wij u van dienst zijn als het gaat om Industriële wasmachines, Industriële drogers, Industriële mangels, afwerkapparatuur, accessoires, tweedehands apparatuur, en uiteraard technische ondersteuning. Laundry service in heel Nederland.

Industriële wasmachines

Binnenkort komen wij met een compleet nieuwe range wasmachines met een inhoud van 6,5 KG tot en met 120 KG inhoud. Klanten worden kritischer qua machines daarom willen wij u bij Goud Laundry Solutions graag laten kiezen uit de best mogelijke machines die er momenteel op de markt leverbaar zijn. Door een grotere organisatie binnen Nederland, Belgie en Duitsland zullen wij u adviseren welke machine er het best voor u geschikt is. Niet meer afhankelijk van 1 fabrikant die bepaalt hoe u moet wassen omdat ze geen andere machines meer maken.

Industriële wasdrogers

Bij drogers gaat het niet maar om 1 ding dat de was droog wordt, nee er zijn meer aspecten aan de orde dan alleen dat. Hoe zit het met uw energie verbruik van uw wasdrogers? Kan dit goedkoper wat is het verschil tussen een ECO droger en een gewone droger bij Goud Laundry Solutions weten wij als geen ander hoe dit bij sommige fabrikanten is geregeld is die ECO droger wel zo zuinig als er beweerd wordt. Hoe zit het met de besturing van de droger is die daadwerkelijk wel restvocht gestuurd of is dat toch niet zo nauwkeurig als u denkt. Ook hiermee helpen wij u graag met de juiste keuze te maken.

Industriële mangels

Mangels zijn er in vele soorten en maten. Goud Laundry Solutions heeft contracten met de allerbeste mangel leveranciers. Ja u leest het goed met verschillende leveranciers er zijn leveranciers die bouwen goede wasmachines maar bijvoorbeeld geen mangels, uiteraard leveren ze dan wel mangels maar dan van een ander merk waar wij dan niet achter staat. Alleen het allerbeste daar gaan wij voor. En direct bij de bron zodat u de laagste prijsgarantie van ons kan verwachten.

Nederlandse dekkingsgraad

Ja door heel Nederland kunnen wij u service bieden en dat tegen zeer gunstige voorrij tarieven ! Wat mag u van ons verwachten door meer dan 25 jaar ervaring met wasserij apparatuur van klein tot zeer groot kunt u van ons een professionele service verwachten door heel Nederland. Dit betekent dat onze monteurs en sales managers door heel Nederland gevestigd zijn. Waardoor wij snel kunnen schakelen en u snel van dienst kunnen zijn.

Monteurs met ervaring

Vaste klanten weten als geen ander dat wij alleen monteurs met ervaring de weg op sturen. Geen onbekwaam personeel die aangestuurd wordt vanaf kantoor met een GSM aan hun oor, uw tijd, uw geld. Al onze monteurs zijn gescreend en kunnen zonder probleem worden ingezet binnen justitiële inrichtingen of andere instituten waar extra veiligheidsaspecten een rol spelen.

4 sales managers en 6 monteurs

Onze monteurs en sales managers hebben minimaal 15 jaar ervaring met professionele wasapparatuur. De meeste zitten zelfs al meer dan 20 jaar in het vak. Graag helpen wij u met het kiezen van de juiste machine en onderhouden van uw apparatuur.

Per 17-12-2016 mogen wij weer een nieuw bedrijf welkom heten gevestigd in Hardenberg waarmee onze landelijke dekking nog groter is. Reliabilty zet u uw geld op een enkele VOF. Wij bieden u een Alliance van toeleveranciers binnen Nederland en België.

Onderhoud

Wij verzorgen het complete onderhoud aan uw wasserijapparatuur binnen uw organisatie. Dit verzorgen wij voor bijna alle merken. Heeft u nu een onderhoudscontract bij uw huidige leverancier maar u bent niet tevreden of zijn ze steeds duurder geworden ? Wij maken voor u graag een berekening.

Wij verzorgen o.a. onderhoud voor de volgende merken:

  • IPSO
  • UNIMAC
  • HUEBSCH
  • GIRBAU
  • SPEEDQUEEN
  • FAGOR
  • PRIMUS
  • LAVAMAC
  • ELECTROLUX
  • MIELE

 

Vestigingen

Landelijke dekking betekent dat wij meerdere vestigingen hebben

Wij hebben vestigingen in o.a.:

  • Delft
  • Enschede
  • Hardenberg
  • Klaaswaal
  • Hoorn
  • Utrecht
  • Sittard

Heel Nederland zal binnenkort een bezoek van een van onze Sales managers verwachten.

Wilt u nu al een afspraak, geen probleem vul onderstaand formulier in, en wij komen vrijblijvend langs.

Heeft u interesse in onze apparatuur of expertise neem dan contact met ons op:

telefoon: 0186-576050

email: info@goudlaundry.nl

Geplaatst op: 17 februari