De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - Nieuwe Hybrid mangel Laco

Archief

Nieuwe Hybrid mangel Laco

Nieuwe Hybrid mangel Laco met een gecombineerde warmte bron.

Door de stijgende gasprijzen en de prachtige groene energie met bronnen als windenergie en zonne-energie is er nu een nieuw product op de markt. Met de Hybrid mangel bespaart u kosten en helpt u het milieu door een significante verlaging van de CO2 uitstoot.

Laco Machinery

Deze mangel van onze fabrikant LACO MACHINERY is uitgerust met een elektrische verwarming en een kleine gas verwarmde boiler. De mangel maakt zo veel mogelijk gebruik van “Groene” stroom maar op momenten dat bijvoorbeeld het stroomverbruik binnen uw organisatie erg hoog is dan kan de mangel met behulp van de kleine gasboiler helpen om de strijkmachine op te warmen.

Overstappen naar elektrische verwarming

Het klinkt allemaal vrij eenvoudig om al uw gasgestookte apparaten in 1 keer te vervangen voor elektrisch verwarmde apparaten.

Wij reeds navraag heeft gedaan zal merken dat dit niet zo eenvoudig is. De infrastructuur is niet geschikt voor zoveel elektrische energie afgifte, de verhouding prijs elektrisch en gas is momenteel dan wel gunstiger maar het stukje vastrecht voor een grotere energiemeter is hierbij nog niet opgenomen.

Groene energie

In combinatie met zonnepanelen op het dak is het uiteraard wel verstandig om te denken aan een verandering binnen uw organisatie. De gasprijzen stijgen omhoog dus er moet wat gebeuren.

Werking Hybride mangel

’s Morgens of overdag warmt de Hybride strijkmachine op met “Groene” stroom.
Wanneer er niet genoeg “Groene” elektriciteit is, zal een kleine gasboiler helpen om de strijkmachine op te warmen.
Op deze manier wordt de CO2-uitstoot verminderd, wat helpt bij het bouwen aan een groenere wereld.

Meer informatie over deze prachtige mangel:

info@goudlaundry.nl

telefonisch: 0186-576050

 

#CO2 #HYBRID #GROEN #ELEKTRISCH #BESPAREN #MANGEL

hybrid mangel laco 800x3300

Geplaatst op: 21 april

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');