De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - Voorrijkosten leverancier wasapparatuur

Archief

Voorrijkosten leverancier wasapparatuur

wasserijapparatuur uit gramsbergen te ver weg

Betaald u teveel voorrijkosten ?

Bent u op zoek naar industriële wasapparatuur voor uw zorginstelling, ziekenhuis, hotel, welness, wasserij, wassalon of andere bedrijfstak waar gewassen moet worden. Koop niet zomaar bij bedrijven die hoog in het Noorden of ver in het Zuiden zitten. Goud Laundry Solutions komt dit jaar met nog scherpere gereduceerde tarieven voor o.a. Amsterdam en omstreken, Den Haag en omstreken, Brabant en Omstreken, Utrecht en omstreken, Arnhem, Nijmegen en uiteraard ook voor Limburg.

Voor Rotterdam bijvoorbeeld berekenen wij € 35,00 auto/reiskosten, exclusief parkeerkosten.

Niet tevreden met uw huidige aanbieder of leverancier neem contact met ons op.

Reiskosten en Autokosten

Uiteraard is het belangrijk om prijzen te vergelijken bij verschillende leveranciers. Daarnaast zijn er nog een aantal belangrijke punten om op te letten !

  • Waar is uw leverancier gevestigd, zit uw bedrijf in Leiden en komt uw leverancier uit net verre Noorden of Zuiden dan is het voor u beter om een leverancier uit de randstad te kiezen. Vraag altijd naar de auto+ reiskosten en uurtarief per uur.

Voorbeeld

Een voorbeeld u zit in Den Haag en laat een bedrijf uit het Noorden of Zuiden komen, reisafstand bijvoorbeeld 200 kilometer heen en 200 kilometer terug.

Totale kilometers 400 kilometers  & Totale reisafstand 5 uur

Uitgaande van € 0,50 per kilometer en een reistarief van € 45,00 betaald u bij aankomst € 425,00 Zonder dat de monteur nog maar 1 blik op uw machine heeft geworpen !!!! Combineren gaat niet want ze hebben maar een werkdag van 8 uur.

Bij Goud Laundry Solutions of een andere leverancier uit de randstad die overigens veel SNELLER ter plaatse kan zijn was dit hooguit 10% of 20% van dit bedrag geweest.

Geknoei met advies verkoopsprijzen

  • Er zijn bedrijven die het u mooier maken dan dat het in werkelijkheid is. Deze bedrijven bieden u wasapparatuur aan voor een veel hogere prijs dan dat deze in werkelijkheid kosten. Over dit bedrag wordt dan een abnormale korting gegeven. In werkelijkheid ligt de catalogusprijs veel lager en wordt u voor de gek gehouden.

Een voorbeeld er wordt u een machine aangeboden met een inhoud van 80KG voor een prijs van € 51.500,00 in werkelijkheid heeft deze machine een advies verkoopprijs van € 44.000,00

Een andere voorbeeld een 18 kg wasmachine wordt u aangeboden voor € 11.360,00 in werkelijkheid heeft deze machine een adviesverkoopprijs van € 9.950,00

Voor een eerlijk en betrouwbaar advies belt u of mailt u met Goud Laundry Solutions

Wij doen gewoon waar we goed in zijn.

Bij Goud Laundry Solutions kunt u ook terecht voor de voordelige financiering van uw wasserij, wasserette of wasapparatuur binnen uw instelling zonder dat u de BTW hoeft voor te schieten.

Bij Goud Laundry Solutions kunt u ook terecht voor operational lease, u betaald een vast bedrag per maand zonder verrassingen, dit is inclusief reparaties, onderhoud, onderdelen, voorrijkosten en arbeidsloon

Bij Goud Laundry Solutions kunt u ook terecht voor machines die u per wasbeurt betaald. Ideaal voor coinstores, campings en bungalowparken.

Bij Goud Laundry Solutions kunt u ook terecht als u industriële wasmachines, drogers of mangels wilt inruilen of verkopen.

Bel: 0186-576050   website: WWW.GOUDLAUNDRY.NL   email: INFO@GOUDLAUNDRY.NL

Geplaatst op: 6 januari

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');