De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Bedrijfsmangels

Bedrijfsmangels

strijkrol mangel fagor

Het gebruik van strijkapparatuur zoals mangels en strijkrollen is nodig voor de perfecte afwerking van lakens, servetten, bedrijfskleding en ander textiel. De strijkrolmangels staan bekend om hun lange levensduur en betrouwbare strijkkwaliteit. Wij leveren mangels in drie uitvoeringen: rolverwarming, cilinderverwarming en kuipverwarming.

Rolverwarmde mangels ( I-SERIE)

De I-series industriële strijkmachine is dankzij de kleinere afmetingen en de gebruiksvriendelijke bediening zeer geschikt voor kleinere bedrijfstoepassingen . Deze strijkmachines bieden een uitstekende strijkkwaliteit bij alle textielsoorten, van het meest kwetsbare linnen tot strakke beddenlakens de I-series strijkmachines kan het allemaal. Deze mangels zijn alleen leverbaar met elektrische verwarming. De I-series industriële strijkmangel bestaat uit de volgende modellen:

I25-rolverwarmde mangel bestaat uit 3 modellen met een roldiameter van 250 mm

  • I25-100 met een rollengte van 1000mm
  • I25-120 met een rollengte van 1200mm
  • I25-140 met een rollengte van 1400mm

I30-rolverwarmde mangel bestaat uit 2 modellen met een roldiameter van 300 mm

  • I30-160  met een rollengte van 1600 mm
  • I30-200 met een rollengte van 2000 mm

cilinder verwarmde mangels met (NOMEX) strijkbanden

De FC-series industriële strijkmangels worden verwarmd binnenin een ronddraaiende cilinder. Rondom deze cilinder draaien NOMEX strijkbanden die bestand zijn tegen zeer hoge temperaturen. Het textiel krijgt zijn strijkresultaat doordat het om verwarmde cilinder draait en tussen de strijkbanden. De FC-series mangels worden geleverd met een gasverwarming, elektrische verwarming of stoomverwarming. De invoer van de muurmangel heeft speciale invoerbanden. Deze FC strijkmachines bieden een hoger rendement, waardoor zij de perfecte oplossing zijn voor industriële toepassingen in bedrijven. De FC-series zijn leverbaar met rollengte van 1600 mm, 2000mm, 2600mm en 3200 mm de dikte van de roldiameter bepaald o.a. de snelheid en capaciteit van de mangel en is leverbaar in: 320 mm, 500 mm en 800 mm. Naast de verschillende maten is er de keuze voor modellen met de invoer en uitvoer aan de voorzijde ( muurmangels ) of modellen met een uitvoer aan de voorkant en achterkant. Tevens zijn er de modellen met een geïntegreerde lengte vouw (uw textiel wordt automatisch in de lengte gevouwen). Naast de lengte vouw zijn er ook mangels met een geïntegreerde insteek unit en/ of dwarsvouw en/of  stapelaar voor uw platgoed.

Strijkmangel met een roldiameter van 320mm (FC-SERIE)

De FCU-series industriële cilinder verwarmde mangels zijn modellen met een roldiameter van 320 mm. Deze strijkmachines bieden een hoger rendement, waardoor zij de perfecte oplossing zijn voor industriële toepassingen in bedrijven. De invoerzijde  en uitvoerzijde zit aan de voorkant zodat deze mangel perfect tegen een wand of muur geplaatst kan worden. Perfect als u weinig ruimte heeft maar toch textiel wil strijken. Leverbaar in 1600 mm en 2000 mm

Vouwmachine (ULF-series)

De ULF-series vouwmachine plaats u gemakkelijk achter de UL-series mangel. De mangel en vouwmachine worden met elkaar gekoppeld en zodra het textiel uit de achterzijde van de mangel komt neemt de vouwmachine het textiel over. Deze zorgt ervoor dat het textiel een strakke lengtevouw krijgt. De vouwmachine kan worden besteld met 1, 2 ,3 of 4 banen ( afhankelijk van de maat van de vouwer) waardoor de vouwmachine op meerdere plaatsen naast elkaar linnen kan vouwen.

eigenschappen ULF-series vouwmachine

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');