De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Nieuwsberichten - WETCLEAN – WETCLEANING – NATWAS – NATWASSEN

Archief

WETCLEAN – WETCLEANING – NATWAS – NATWASSEN

fagor wasmachines professioneel industriel bedrijfswasmachine wetclean wetcleaning brandweerkleding

Weer 3 schitterende WETCLEAN.NL wasmachines neergezet bij deze klant. De klant wilde het graag op een vrijdag en dat kan gewoon bij ons. U zegt ons welke dag en wij gaan dit voor u inplannen.

3 WETCLEAN MACHINES FAGOR

U ziet hier 3 schitterende WETCLEAN machines van het merk Fagor, de machines zijn ook leverbaar met de draairichting naar de
andere kant, deze leveren we onder het merk Danube. Dus u kunt bij ons gewoon kiezen naar welke kant uw wasmachine deur open gaat. Bij de drogers is dit standaard om te draaien. De machines zijn allen altijd standaard voorzien van een roestvrijstalen voorkant, zijpanelen, trommel, kuip, bovenpaneel en altijd een 75mm depend-o-drain afvoerklep ( 2 stuks is ook mogelijk). Daarnaast zijn de machines altijd voorzien van frequentiebesturing, zeep print standaard 8 pompen ( optioneel meer mogelijk ). Alle machines zijn voorzien van de Touch Plus computer waarbij alles instelbaar is. Ook tijdens het wassen kunt u settings van het programma aanpassen in de ruimste zin van het woord.

1  x FAGOR INDUSTRIËLE WASMACHINE TYPE LA-35 TP

Links ziet u een FAGOR wasmachine staan met een inhoud van 35KG

2 x FAGOR INDUSTRIËLE WASMACHINE TYPE LA-25 TP

De twee rechtse machines zijn de FAGOR wasmachines met een inhoud van 25KG

wat opvalt bij deze opstelling is dat de bovenkant van de wasmachines net zo hoog zijn.  U als klant kan bij ons kiezen of u de deuropeningen gelijk wilt hebben of de bovenkant van de machines op gelijke hoogte wil hebben.

GRATIS SOFTWARE EN ACCESSOIRES MEEGELEVERD

Wat moet je met een auto zonder sleutel, of een fiets zonder lucht in de banden. Dat vinden wij dus ook bij onze wasmachines. U koopt een wasmachine dan krijgt u van ons alles meegeleverd, bijvoorbeeld een slangen set voor de water toevoer, een afvoerslang en eventueel aanpassingen om op uw bestaande afvoer aan te sluiten. U koopt toch ook geen patat zonder puntzak of bakje ??? En toch zijn er leveranciers die dit nog steeds als extra vermelden. Lekker hun netto verkoopsprijs laag houden.

WETCLEANING

De een noemt het Wetclean de ander een natwasmachine maar 1 ding is zeker de machines van FAGOR en DANUBE zijn hier heer en meester in.  Welke zeepleverancier u ook neemt onze programma’s kunnen werkelijk alles wat van een wetcleanmachine wordt verwacht.

 • Stilstaand water inname
 • Stilstaand water uitlaat
 • Op de mm nauwkeurige watervulling
 • Standaard 8 zeepsignalen welke ook nog eens met vertraging in kunnen komen ( u bepaalt de tijd en/of  vertragingstijd)
 • Programma monitoring, de computer slaat gegevens op van uw programma’s
 • Tijdens wasproces kunt u instellingen van het programma aanpassen.
 • Overzicht van niveau temperatuur, tijdsduur van het programma totaal en resterende tijd.
 • De software is zo ontwikkeld dat u maar 1 keer programma’s hoeft te maken of dit nu voor een 10kg, 13kg, 18kg, 25kg, 35kg, 45kg, 60kg of 120kg wasmachine is. Alle programma’s zijn hetzelfde in de machine bepaald u de waterniveaus, verschillende wasnelheid en verschillende soorten centrifuge snelheid.
 • Een wasprogramma gemaakt in 25 seconden, is het echt zo simpel ja zo simpel kan het leven soms zijn.
 • Centrifugeren zonder uw tere weefsel heen en weer te schudden want dat geeft kreuk en zelfs schade aan uw textiel.
 • Veranderingen van programma’s eenvoudig op de wasmachine aan te brengen.
 • Programma’s maken op uw laptop of pc en uw programma’s zet u of haalt u zo via de USB poort in uw wasmachine.

Nog niet overtuigt ???

U mag bij iedere klant waar wij machines hebben staan binnenstappen, vraag naar de service, vraagt u ook naar de aftersales, en naar onze werkwijze. Probeer dan eens de functionaliteit van de wasmachine. De eenvoud van de bediening maar toch de meest uitgebreidste besturing die er leverbaar is.

 • Een leverancier die er voor u is en naar uw wensen luistert, maar ook heel belangrijk, is een fabrikant die open staat voor nieuwe ideeën, vinden wij een puntje van aandacht dan wordt er meteen op de productievloer naar gekeken.

Een van de grootste leveranciers van de wereld

De Onnera group is een van de grootste leveranciers van de wereld met vestigingen over de gehele wereld in meer dan 90 landen. Met 9 grote fabrieken waarvan de fabrieken voor de Wasserij branches gevestigd zijn in Spanje en Frankrijk. Merken als Fagor, Danube behoren tot de wassalon, stomerij en wasserij sector. Maar ook in de automotive industrie en grootkeuken industrie is onze fabrikant betrokken. Wist u bijvoorbeeld dat de panelen van de wasmachines, drogers en mangels door enorme grote persen met mallen worden gemaakt. Deze grote persen worden ook vervaardigd door u raad het al FAGOR.

 

Geplaatst op: 5 augustus

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');