De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Wellness sauna of massagesalon

Wellness sauna of massagesalon

wellness goud laundry solutions

Badjassen, handdoeken en badlakens zijn items die u dagelijks moet wassen. Door uw was in eigen beheer te doen bespaart u aanmerkelijk op de kosten. Hierbij moet u denken aan een besparing op de was kosten, minder slijtage door de juiste wasproducten en een lagere voorraad van badjassen en handdoeken binnen uw Welness sauna of massagesalon. Indien u uw was uitbesteed aan een wasserij bent u uw textiel minstens 1 tot 3 dagen kwijt voordat het terug is. Uw textiel is uw eerste visitekaartje waarmee uw gasten heel de dag rond lopen. Wie wilt dat niet een heerlijk frisse zachte handdoek die lekker vol aanvoelt.

Wat heeft u nodig?

Voor het wassen van badjassen en handdoeken voor uw Wellness, sauna of massagesalon heeft u een bedrijfswasmachine en een bedrijfswasdroger nodig. Daarnaast heeft u een vouwtafel nodig om de handdoeken en eventueel uw badjassen op te vouwen. Heeft u veel handdoeken en is het vouwen met de hand teveel werk ook daar hebben we een automatische handdoekvouwer voor.

Automatisch

De bedrijfswasmachine kan worden aangesloten op een automatische zeepdosering waardoor uw wasprogramma’s volautomatisch zijn. Iedereen kan eenvoudig de wasapparatuur bedienen. Kies het programma en druk op start. De wasmachine geeft aan hoeveel tijd deze nodig heeft. Zodra u terugkomt is uw was klaar. Het automatische was -weegsysteem zorgt ervoor dat er geen druppel water teveel wordt gebruikt, zodat ook de kleine wasjes rendabel blijven.

Ruimte om te wassen

Wilt u meer weten of u wel genoeg ruimte heeft binnen uw Wellness sauna of massagesalon om te kunnen wassen en te drogen. Er zijn Sauna’s waar we machines hebben weggewerkt in een kast. Maar uiteraard zijn er ook Wellness centra met een volledig ingerichte wasserij compleet met wasmachines, drogers en mangel. Samen met u kunnen wij een plan maken voor uw wasapparatuur en wasruimte, groot of klein. Wij weten precies welke machines er voor u geschikt zijn.

Hygiëne

Aandachtspunt nummer 1 is Hygiëne door onze jarenlange ervaring in uw branche weten wij precies hoe bepaalde producten gereinigd moeten worden. Ook voor uw textiel dat gebruikt wordt bij massages en vervuild is met diverse soorten oliën hebben wij samen met onze zeepfabrikanten speciale wellness programma’s ontwikkeld. Door het gebruik van de juiste reinigingsproducten in combinatie met de uitgebreid geteste wasprogramma’s zal uw textiel weer heerlijk schoon en zacht aanvoelen en veel langer meegaan.

Onze specialisten geven u graag vrijblijvend advies.

Vrijblijvend advies

Begin vandaag al met besparen, wij helpen u graag met een goed en betaalbare oplossing, dat doen we immers al 20 jaar.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');