De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Broekenpers Broekentoppers Universeelpersen, en …. BARBANTI

Broekenpers Broekentoppers Universeelpersen, en …. BARBANTI

barbanti main office and factory

Goud Laundry Solutions is trots u mede te delen dat wij nu officieel leverancier zijn van de afwerkapparatuur van de fabrikant Barbanti “PREMIUM” brand afwerkapparatuur.

Barbanti

Barbanti is een familiebedrijf met 40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van industriële afwerkingsapparatuur, stoomgeneratoren end. De complete productielijn gaat van de modernste stoomgeneratoren tot strijktafels, van broekentoppers tot broekenpersen en van overhemdenfinsiher tot universeelpers. Met Barbanti heeft u alle apparatuur in huis om tot een perfecte afwerking te komen.

Research en development

Binnen het bedrijf wordt niet stil gezeten en wordt er dagelijks gekeken hoe een product met de nieuwste technieken kan worden verbeterd en ontwikkeld dit zorgt ervoor dat u met de producten van Barbanti altijd een stapje voor loopt op uw collega reinigers.Niet voor niets heeft Barbanti jaarlijks steeds meer nationale en internationale patenten op haar producten aangevraagd.

Barbanti over de gehele wereld

Barbanti heeft in de loop der jaren een enorme groei gemaakt doordat de klant het merk waarderen op kwaliteit, betrouwbaarheid en technologische innovatie, waardoor het bedrijfsgebied over de hele wereld wordt uitgebreid. Barbanti bouwt al jaar en dag haar producten voor andere leveranciers dus wie weet werkt u nu al met een Barbanti produkt zonder dat u het eigenlijk weet.

Barbanti het bedrijf

Barbanti is momenteel actief in een meer dan 5.000 m² groot gebouw, uitgerust met een showroom waar alle machines beschikbaar zijn voor de klant om naar hartenlust te testen. Maak kennis met de geavanceerde technologie en het hoge kwaliteitsniveau van Barbanti en u zal versteld zijn van het bedieningsgemak van de hoogwaardige Barbanti apparatuur en allle service eromheen.

Bekijk hieronder een impressie van de produkten van Barbanti tijdens de beurs Expodetergo

KLIK HIER –>>Bekijk het hele assortiment van Barbanti op onze website: <<– klik hier