De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Industrie wasmachines UW-SERIES

Industrie wasmachines UW-SERIES

fagor la45 la60 la120 industriele wasmachine

Voor high-capacity on-premise wasserijen waar u het beste van het beste eist van uw machines bent u bij Goud Laundry Solutions aan het juiste adres. Voor deze wasserijen is de geheel vernieuwde UW- series het antwoord waar u al zo lang naar op zoek was. De duurzame bouw, industrie-leidende efficiëntie en de combinatie van exclusieve innovaties zorgen ervoor dat de UW-series snellere wasprogramma’s en een goedkopere productie per kilogram heeft dan dat alle andere wasmachines op de gehele planeet leveren. Of u nu een hotel, langdurige zorgvoorziening of een andere on – premises wasserij heeft, DE UW heeft voor u altijd de perfecte wasmachine, droger of mangel. Met een volledige lijn van de veelzijdige , industrial-strength commerciële wasmachines, zijn wij het juiste aanspreekpunt op al uw vragen. De Industrie wasmachines UW-SERIES zijn leverbaar met een inhoud vanaf 20 kilogram t/m 72 kilogram inhoud.

Industrie wasmachines UW-SERIES

De UW – series wasmachines zijn anders opgebouwd dan de hoogcentrifugerende wasmachines. Een hoogcentrifugerende machine hangt veelal in veren en wordt door dempers gecorrigeerd en bij onbalans. Heeft u echter veel zware producten en gaat uw machine hierdoor steeds in onbalans waardoor uw product niet wordt gecentrifugeerd dan is de UW-series de oplossing voor u. Bij de UW-series zijn de machines niet geveerd maar hebben ze wel een hoge centrifuge snelheid en een hoge G-kracht. Dus altijd uw lading gecentrifugeerd zonder de ergenis dat de machine weer in onbalance is gegaan.

Het frame van de industrie wasmachines UW-series

Het allersterkste frame dat  ooit is gebouwd met een verbeterde consistente dimensie, computer-geoptimaliseerd en destructief getest op maximale sterkte en zo ontworpen om trillingen en ladingen die in on-balans moeiteloos worden opgevangen. De drames van de UW-series bieden extra ruimte voor een verhoogde afvoer hoogte. En door de extra hoogte bieden de machines een goede ergonomie voor de eindgebruiker. het vernieuwde frame kan aan de zijkant van de machine aan de grond worden bevestigd.

Lagerhuis en aandrijfas

Door het gebruik van hoogwaardige industriële lagers met cilindrische lagers aan de voorzijde en zelfrichtende glijlagers (sferische) aan de achterzijde kan de machine 200% meer kracht verwerken. De verbeterde aandrijfas zorgt voor nog minder doorbuiging en de combinatie van het lagerhuis en aandrijfas zorgt ervoor dat de UW-series nog zwaardere belastingen kan verdragen en ladingen die in onbalans liggen ook geen enkel probleem zijn.

Frequentieregelaar

Door het gebruik van een frequentie besturing zijn de industrie wasmachines voorzien van een krachtbron die de belading elk gewenste snelheid kan laten rond draaien. Tevens kan het centrifuge toerental zonder moeite worden ingesteld.

Motor

Voor de UW-series is er voor gekozen om een motor toe te passen die 67% meer vermogen heeft dan dat er in andere Industriële wasmachines worden toegepast. De reden hiervoor is dat de motor een langere levensduur heeft, geschikt zijn voor 24/7 gebruik en daardoor ook beter voor uw productiviteit.

Toepassing

De UW-series  worden niet alleen toegepast in de textiel industrie maar zijn ook zeer geschikt voor het reinigen van luchtgordijnen, kunstoffen, maskers en vele andere soorten materialen.

Meer weten vul onderstaand formulier in of stuur een mail naar:

info@goudlaundry.nl

bellen kan uiteraard ook:

telefoon: 0186-576050

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');