De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Paardendekenwasserij

Paardendekenwasserij

Paardendekens wassen met een industriële / professionele wasmachine. Goud Laundry Solutions is de expert op het gebied van wasmachines en drogers voor paardendekens.Goud Laundry Solutions, paardendekens werden nog nooit zo schoon ! Paardendekenwasserij openen wij zijn uw partner

Welke industriele wasmachine of droger is geschikt voor uw paardendekenwasserij of manege

Bent u op zoek naar professionele wasserij apparatuur voor uw paardendekenwasserij.

Dan heeft u waarschijnlijk heel veel vragen:

  • Welke professionele wasmachine of droger is voor u geschikt ?
  • Hoe krijgt u zo efficiënt mogelijk de dekens en sjabrakken schoon?
  • Passen de machine binnen de ruimte die u beschikbaar heeft?
  • Wilt u gebruik maken van een droger of droogt u op natuurlijke basis?
  • Wat is het voordeel van de roterende wasdroger ?
  • Maar waar moet u op letten?

Wij weten het antwoord op al uw vragen, Goud Laundry Solutions heeft door heel Nederland en België maar ook ver daar buiten wasmachines staan voor het reinigen van paardendekens.

Voor grote paardendekenwasserijen maar ook voor maneges of privé stallen

Professioneel wassen van uw paarden dekens

Professionele apparatuur 

Goud Laundry Solutions verkoopt meerdere merken van verschillende fabrikanten. Niet iedere fabrikant heeft voor een bepaald doel de geschikte machines. Professionele machines die door vels techniek zijn gemonteerd zijn niet geschikt voor het wassen van paardendekens !

Veel fabrikanten gaan over op deze techniek waarbij de machines lichter worden, goedkoper in productie, maar zeker niet geschikt voor het zware werk.paardendekenwasserij-1

Let er dus op en laat u goed informeren !

Fabrikanten met robuuste machines en frames die gelast zijn voldoen wel aan het wassen van paardendekens. Onze fabrikant heeft speciaal voor deze doeleinden machines ontwikkelt die zonder probleem het zware werk kunnen verrichten.

Waarom zelf paardendekens wassen?

Het wassen van paardendekens is dus niet geschikt voor de doorsnee wasmachine. Een robuuste machine is een eerste vereiste daarnaast programmeren wij de machine met een efficiënt wasproces en dit helpt u de kwaliteit te leveren die uw klanten van u verwachten. Daarom is het van groot belang dat u betrouwbare machines heeft staan waar u de was van uw klanten aan kunt toevertrouwen. Alleen met kwaliteit kunt u uw klanten tevreden houden. En heeft u een machine nodig voor uw privéstal dan wilt u toch alleen het beste !

Robuust en groot zonder filterspaardendekenwasserij-2

Sterke industriele wasmachines worden voorzien van een grote afvoerklep (75mm), deze kan met gemak alle haren en vuil verwijderen zonder verstopt te raken. De machines zijn standaard voorzien van warmwater en koudwater aansluiting. De machine zal de gewenste temperatuur zelf volautomatisch mengen. Heeft u alleen koudwater dat is geen probleem dan kan de machine het zelf ook opwarmen.

Onze specialisten geven u graag vrijblijvend advies!

Betrouwbare machines gemaakt voor het wassen paardendek
ens

Onze industriële wasmachines zijn geschikt voor particuliere paardenbezitters, handelsstallen, fokbedrijven, stoeterijen, klinieken en maneges. Maar wij hebben natuurlijk ook machines voor andere doeleinden. Machines met een inhoud vanaf 7 KG  t/m 200 KG

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Er zijn tal van mogelijkheden. Wilt u direct een vrijblijvend advies van onze productspecialist op het gebied van wasmachines voor de Paardenbranche, neem dan contact met ons op!

Gevestigd door heel Nederland

Wij zijn gevestigd door heel Nederland, in tegenstelling tot onze concurrenten die vanaf 1 locatie werken zijn wij flexibeler en goedkoper in service en onderhoud !

Telefonisch contact

BEL: 0186-576050

info@goudlaundry.nl

 

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');