De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Bedrijfswasdroger 9 tot 34 kg

Bedrijfswasdroger 9 tot 34 kg

fagor drogers zoekt u vervanging voor uw ipso speedqueen unimac drogers neemt dan contact met ons op

Fagor bedrijfswasdroger 9 tot 34 kg staan bekend om hun grote assortiment aan industriële wasdrogers. De drogers onderscheiden zich onder andere door hun betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid. De technologie en het innovatieve design achter de bedrijfswasdrogers van Fagor zorgen voor een zo efficiënt mogelijk droogproces. U kunt kiezen uit een grote diversiteit aan programmaopties die de bedrijfskosten ten goede komen door kortere programma’s en daardoor minder gebruik aan energiekosten.

Efficiënt in drogen

De efficiëntie van de bedrijfswasdrogers schuilt in een perfecte balans tussen hitte, luchtstroom en cilinderdesign, wat zorgt voor een uiterst efficiënt droogproces. Dit resulteert dan weer in lagere kosten van nutsvoorzieningen.

Robuust design

Dankzij hun robuuste design, deuren en scharnieren voor zwaar gebruik zijn Fagor  droogkasten bestand tegen de effecten van intensief gebruik en beschadigingen door gebruik op bedrijfsterreinen.

Aanbod op maat

Bent u op zoek naar een wasdroger met een kleine capaciteit die voldoende veelzijdig is voor alle mogelijke bedrijfsinterne toepassingen of gaat uw keuze uit naar een bedrijfswasdroger met een grotere capaciteit om uw wasserij zo productief mogelijk te maken? Door het grote assortiment industriële bedrijfswasdrogers kunnen wij u altijd een aanbieding op maat maken.

Kosten besparing

Bovendien zijn onze bedrijfswasdrogers zo ontworpen dat deze de onderhoudskosten tot een minimum beperken.

 • De Fagor bedrijfswasdrogers zijn ontworpen met minder bewegende delen, dit zorgt voor minder slijtage.
 • Een groot, schuingeplaats zelfreinigend stoffilter in combinatie met een groot en makkelijk toegankelijk compartiment voor de opvang van de stofdeeltjes voor een efficiëntere werking.
 • Zelf stellende aandrijfriemen zorgen altijd voor een probleemloze werking.
 • Door het robuuste ontwerp, zware deur en stevige scharnieren zijn de Fagor bedrijfswasdrogers tegen een stootje opgewassen.
 • De bedrijfswasdrogers bieden het perfecte evenwicht tussen warmte, luchtstroom en cilinderontwerp waardoor het droogproces zo goedkoop mogelijk verloopt.

Luchtstroom

De SU en UU series bedrijfswasdrogers bevat een geconcentreerd luchtstroompatroon en verzegelde cilinderranden om te zorgen voor maximaal luchtgebruik en energiebesparingen. Deze superieure droogprestatie helpt wasserettes om de verwerkte hoeveelheid te maximaliseren en zo het dagelijkse aanbod van textiel eenvoudig te verwerken met een minimum aan personeelskosten.

Bediening

De Fagor drogers zijn leverbaar met de volgende bedieningsunits

Fagor heeft de uitgebreidste besturing als het gaat om wasgoed management.

 1. Flexibele bediening: Fagor heeft maar liefst 41 automatische en tijd gestuurde programma’s die in het grote grafische display met tekst worden weergegeven. Op het display is tijdens het programma precies te zien waar de droger op dat moment mee bezig is. De Fagor is makkelijk te programmeren met een infrarood verbinding.
 2. Gemakkelijk te gebruiken: Snel aan de slag, kies programma en druk op start, slechts door de keuze te maken met twee toetsen.
 3. Gebruikerswaarde: Deze besturing kan voor u precies bij houden hoe vaak hij heeft gedraaid en hoelang de droger inactief is geweest tussen de programma’s door.
 4. Onderhoudsschema: De Fagor laat u weten wanneer deze toe is aan zijn dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak. De droger geeft tevens in het display aan wat er op dat moment gedaan moet worden. Tijdens de programma’s controleert de Fagor continue het proces en en zal bij een fout deze op datum en tijd vastleggen zodat een snelle diagnose kan worden gemaakt bij een eventueel defect.
 5. Diagnose test: Met behulp van een eenvoudig te gebruiken diagnose test zijn alle functies simpel te controleren.
 6. De Fagor is te gebruiken samen met het OPTIMAL- systeem Overdroog Proventie Technology ( meetsysteem in de schoepen)

Dual  Timer

Houd u van eenvoud en heeft u alleen een besturing nodig waarop u de droogtijd

Bedrijfswasdroger 9 tot 34 kg: Classic series en ECO series

De Bedrijfswasdrogers zijn beschikbaar de classic series of de ECO series waardoor u de keuze heeft om de droger te kiezen die het beste bij u past.

 • De ECO – series bedrijfswasdrogers hebben een lagere energietoevoer en daardoor een lager energieverbruik vergeleken met de Classic series. Dit gamma biedt een oplossing voor eindgebruikers die gericht zijn op een zo laag mogelijk energieverbruik in hun wasserij. De ECO – series hebben uiteraard iets meer tijd nodig dan de Classic series.
 • De Classic – series bedrijfswasdrogers bieden het beste energieverbruik, optimaal rendement en snellere programma’s. Het is de oplossing wanneer tijd van essentieel belang is.

OverdroogPreventieTechnologie (OPTIMAL

 

OverdroogPreventieTechnologie (OPTIMAL) zorgt voor een ongekende accuraatheid die voor een uiterst precieze droogheid over de gehele lading zorgt. Speciale sensoren binnenin de schoepen van de trommel zijn gekoppeld aan onze revolutionaire roterende overgangsschakelaar om het exacte moment te bepalen waarop uw linnen droog is, wat voorkomt dat was te lang wordt gedroogd en daardoor de productie verhoogt. Bovendien wordt minder energie verbruikt waardoor u jaarlijks honderden euro bespaart.

Kost te lang drogen u duizenden euro’s?

In een onderzoek bij commerciële wasmachine distributeurs en commerciële wasserijmanagers meent 79% van alle ondervraagden dat er per cyclus meer dan 8 minuten te lang wordt gedroogd. De OPTIMAL – sturing gebruikt de nieuwste “OverdroogPreventieTechnologie” of “OPTIMAL” en vermindert daardoor de nutsvoorzieningen, arbeidskosten en verlengt de levensduur van linnen doordat te lang drogen wordt voorkomen. Zoals de cijfers hieronder illustreren, komt dat neer op aanzienlijke besparingen.

Vragen over een bedrijfswasdroger 9 tot 34 kg ? Bel ons of vul onderstaand formulier in.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');