De vakspecialist voor professioneel wassen, drogen en strijken

                              

Home - Paardendeken wasmachine

Paardendeken wasmachine

unimac bedrijfswasmachine inhoud 45kg uy450

Het wassen van paardendekens, sjabrakken, bandages was nog nooit zo makkelijk met de paardendeken wasmachine van Goud Laundry SolutionsDe sterk vervuilde dekens en sjabraken zijn niet of nauwelijks in normale huishoudmachines te wassen.  De dekens passen vaak niet in de kleinere huishoudmachines en mochten ze wel passen dan bent u lang bezig om de vervuiling uit uw wasmachine te krijgen.Het gevolg is vaak dat uw normale was en vooral wollen kleding vol met paardenharen komen te zitten en dat uw huishoudmachine binnen de kortste keren defect is.

paardentextiel

Voor het reinigen van paardentextiel kunt u om deze reden vaak ook niet meer terecht bij de plaatselijke stomerij of wasserij en is men vaak aangewezen op speciale wasserijen die zich hebben gespecialiseerd in het wassen van paardendekens. Ook deze bedrijven zijn klant van ons en hebben doorgaans machines waar 2-15 dekens tegelijk in kunnen.

De oplossing

De oplossing van het bovengenoemde probleem is het wassen van het paardentextiel in een paardendeken wasmachine van Unimac. Met de Unimac bedrijfswasmachines is het wassen van het zware en sterk vervuilde textiel geen enkel probleem. Er zijn hiervoor een aantal modellen geschikt waaronder  de normaal centrifugerende bedrijfswasmachine. Deze machines worden onder andere gebruikt op schepen en offshore om sterk verontreinigde werkkleding te wassen maar ook in wasserettes en in de agrarische sector voor het wassen van uierdoekjes, maar ook voor het reinigen van rubbers en kunstoffen.

De eigenschappen

 • Machines zijn leverbaar met een grote wascapaciteit: 8 KG 11 KG 16 KG 20 KG 30 KG 40 KG 50 KG 75KG 90KG 100KG en 120 KG
 • Programma’s geheel naar wens in te stellen  extra vervuild, minder vervuild, water hoogtes, was snelheid, wastijden aantal spoelingen, centrifugetijd en snelheid en nog veel meer.
 • warmwater en koudwater aansluiting voor een energiezuinige werking.
 • De machine werkt met een grote industriële afvoerklep (diameter 75mm) zonder filters i.p.v. een afvoerpomp, dit voorkomt verstoppingen door haren.
 • De normaal centrifugerende wasmachine wordt verankerd en heeft een normale centrifugegang van 530 toeren. Hierdoor kunnen de meest ongunstige beladingen normaal worden gecentrifugeerd, zonder dat de machine in onbalans raakt. Het water is dan voldoende afgevoerd om de dekens natuurlijk te drogen of door middel van een bedrijfswasdroger.
 • De hoogcentrifugerende paardendeken wasmachine is ook zeer geschikt voor het wassen van uw paardentextiel

paardendeken wasmachine met of zonder muntbediening

Paardendekens wassen in uw stoeterij of paardendekens wassen in de manege als extra unieke service voor uw klant. De klanten kunnen bijvoorbeeld door een muntsysteem of chipsysteem gebruik maken van de bedrijfswasmachine om de paardendekens te wassen, terwijl men de paarden verzorgt of aan het lessen is wordt de deken zorgvuldig gewassen.

Hygiëne

De ervaring leert dat een goede wasgelegenheid uitnodigend werkt en dat men vaker van de professionele wasmachine en/of droger gebruik zal maken om het paardentextiel te reinigen. Dit komt ten goede aan de hygiëne in de manege. Deze service kan voor u een rendabele dienstverlening zijn. En uw schone sjabrakken die voor de les paarden worden gebruikt zullen niet onopgemerkt blijven bij uw klanten.

Onze paardendeken wasmachine wordt tevens toegepast bij

 • Grotere Particuliere paardenbezitters
 • Stoeterijen
 • Fokbedrijven
 • Handelsstallen
 • Klinieken

Gebruikte industriële wasmachines

Bent u op zoek naar een goede gebruikte bedrijfswasmachines voor het wassen van paardendekens. Doorlopend heeft Goud Laundry Solutions goede gebruikte wasapparatuur uit voorraad leverbaar. De merken van gebruikte apparatuur die wij regelmatig op voorraad hebben: Unimac, Electrolux, Ipso, Primus, Lavamac, SpeedQueen, Unimac en Huebsch.

Drogen van paardendekens en sjabrakken

De paardendekens en sjabrakken kunnen op natuurlijke wijze worden gedroogd door het ophangen aan rekken. Er zijn klanten die rekken hebben met radiatoren eronder en andere gebruiken een droogkamer waarbij een warmtepomp of airco unit zorgt voor het ontvochtigen van de dekens. Maar de meeste klanten gebruiken onze industriële wasdrogers voor het drogen van de dekens. Uiteraard moet dit op een lagere temperatuur gebeuren het voordeel is dat uw vulling weer lekker vol wordt en er door het statische effect van de droger de overgebleven haren die in de dekens zitten alsnog worden verwijderd. Uw paardendekens zijn weer als nieuw met een paardendeken wasmachine van Goud Laundry Solutions.

klik hier voor onze bedrijfwasmachines met een inhoud vanaf 30KG

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-27', 'auto'); ga('send', 'pageview');